E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'de kar fırtınası bekleniyor---

ABD'de kar fırtınası bekleniyor

ABD'de kar fırtınası bekleniyor
27 Ocak 2015 - 08:09 borsagundem.com

ABD'nin kuzeydoğusunda beklenen kar yağışı nedeniyle uçak seferleri iptal edildi

ABD'nin kuzeydoğu eyaletlerinde beklenen kar fırtınası yüzünden 6 bin 100 uçak seferi iptal oldu. Türk Hava Yolları'nın bugün gerçekleştirilecek İstanbul-New York seferinin karşılıklı olarak iptal edildiği açıklandı.

ABD’nin kuzeydoğu eyaletlerini etkilemesi beklenen kar fırtınası sebebiyle New York, New Jersey, Connecticut, Rhode Island ve Massachusetts eyaletlerinde acil durum ilan edildi. Belli saatlerin dışında trafiğe çıkanlara ceza kesilecek. 

Başta Massachusetts, New York ve  Connecticut eyaletlerinde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle kar kalınlığının 1 metreyi bulabileceği belirtildi. Boston kentindeki Logan Havalimanı’nın, yerel saatle 19:30’dan itibaren gelen ve giden uçak seferine kapatılacağı duyuruldu.

Bölgede yaşayanlar Pazartesi akşam saatlerinden sonra etkili olması beklenen kar fırtınasının tipiye dönüşmesi, yolların kısa sürede kapanmasına neden olabileceği konusunda uyarıldı. Fırtınanın, kara ve havayolu ulaşımını olumsuz etkileyeceği, elektrik kesintilerine yol açabileceği belirtilerek vatandaşların hazırlıklı olması istendi.

 New York Valisi Andrew Cuomo, New York eyaletinde, Pazartesi akşamı 23:00’dan sonra, görevli ilk yardım araçları dışındaki araçların ana otoyollara çıkmasının yasaklanmasının planlandığını, bazı tren hatlarının da kapatılabileceğini belirtti.

THY'NİN NEW YORK SEFERİ İPTAL EDİLDİ

ABD'nin kuzeydoğu eyaletlerinde beklenen kar fırtınası nedeniyle, Türk Hava Yolları'nın bugün gerçekleştirilecek İstanbul-New York seferinin karşılıklı olarak iptal edildiği açıklandı. 

Konuyla ilgili olarak dün Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzeydoğusunda beklenen kar fırtınası sebebiyle 26 Ocak tarihinde Boston ve Newyork seferlerimizin sefer saati değişmiştir.

27 Ocak tarihli Boston ve New York seferlerinde de değişiklik olması ön görülmektedir. 27 Ocak tarihli Boston ve New York sefer saatlerinin güncel durumu için yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz" denilmişti. 
Bugün sabah saatlerinde ise, Türk Hava Yolları'nın saat 07.25'te yapılması planlanan İstanbul-New York seferinin karşılıklı olarak iptal edildiği duyuruldu.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)