E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD IŞİD'a yine saldırdı---

ABD IŞİD'a yine saldırdı

ABD IŞİD'a yine saldırdı
24 Eylül 2014 - 07:05 borsagundem.com

ABD ordusu IŞİD'a gece yarısı operasyonu düzenleyerek saldırıda bulundu

ABD ordusu,  Irak ve  Suriye'de terör örgütü IŞİD hedeflerine yönelik 3 yeni hava saldırısı daha düzenledi.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığından (CENTCOM) yapılan açıklamada, Amerikan güçlerinin bombardıman ve uzaktan kumandalı uçaklarla IŞİD hedeflerine yeni saldırılar gerçekleştirdiği duyuruldu.

Suriye'de Deyr Ez Zor'un güneybatısında düzenlenen iki hava saldırısında IŞİD'e ait silahlı bir araca zarar verildiği, bir aracın da imha edildiği belirtildi. Irak'ta başkent  Bağdat'ın kuzeybatısındaki saldırıda ise örgüte ait bir silahlı aracın tahrip edildiği kaydedildi.

Uçakların operasyonun ardından bölgeden güvenli bir biçimde ayrıldığı ifade edildi.

CENTCOM,  ABD ordusunun bugüne kadar Irak genelinde 194, Suriye'de de ortak uluslarla birlikte 16 hava saldırısı düzenlediğini bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ACUN ACUR24 Eylül 2014 08:48

    AMERİKA GÜNYÜZÜNE ÇIKMAMIŞ SİLAHLARINI DENİYOR,RADARA YAKALANMAYAN F-22 SAVAŞ UÇAKLARINI DENEDİ VE BAŞARILI OLDU,HEMDE SURİYEDEKİ HEDEFLERİ VURDU,SURİYE RADARLARI GÖREMEDİ,ARTIK DÜNYAYA GÖZDAĞI VERİYOR,BENİ GÖREMEZSİNİZ,BENİ YAKALAYAMAZSINIZ DİYOR,TÜRKİYE NE YAPIYOR,SİYASİLER AKŞAMA KADAR BİRBİRLERİNE ÇAMUR ATMA YARIŞINDA,2023 DE SAVAŞ UÇAĞI YAPACAKMIŞDA,AMERİKA OZAMANA KADAR DAHA SÜPER UÇAKLAR,SİLAHLR YAPAR,SSK YI BATIRAN ADAMDAN BAŞKAN OLACAKDA TÜRKİYE KALKINACAK,GEÇ ONLARI KARDEŞİM,BU UCUBELERLE,BU PKK VE DHKP VE DİĞER BELALARLA BİŞEY OLAMAYIZ,HAYAL BİZİM SÜPER DEVLET OLMAMIZ