E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD Başkanı Obama'dan 'hava operasyonu' açıklaması---

ABD Başkanı Obama'dan 'hava operasyonu' açıklaması

ABD Başkanı Obama'dan 'hava operasyonu' açıklaması
23 Eylül 2014 - 17:29 borsagundem.com

ABD Başkanı Barack Obama uluslararası koalisyonun Suriye'deki IŞİD hedeflerini vurduğu operasyonla ilgili bilgi vermek için basın toplantısı düzenledi

ABD Başkanı Barack Obama, IŞİD'e karşı yapılan son hava saldırısı üzerine konuştu. Obama, askerlerine övgülerde bulunup, silahlı kuvvetlerinin hem Irak, hem de Suriye'de bombardımanlara devam edeceğini ve teröristlere sığınacak yer bırakmayacaklarını söyledi.   Artık Ortadoğu'daki tüm komşu devletlerin birlikte IŞİD'le mücadele etmeye başladığını belirten Obama, ortakları Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Bahreyn ve Katar başta olmak üzere 40 ülkenin bu terörist tehdide karşı birlik olduğunu, Irak'ın ve Suriyeli muhaliflerin kara operasyonları gerçekleştirmeleri için desteklendiğini ve bunun ortak güvenlik kaygılarıyla gerçekleştirildiğini bilirdi. 

EL-KAİDE UZANTISI DA VURULDU

Amaçlarının  IŞİD'in finansal destek almasını ve kaynak akışını engellemek olduğunu  söyleyen ABD başkanı, teröristlere sığınak sağlayanları  durduracaklarını açıklayarak, El - Kaide'nin bu bölgedeki uzantısının vurulduğunu ifade etti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vah Pkk Vah pyd23 Eylül 2014 18:49

    Baktılar ki en sadık taşeronları PKK, Işid tarafından tarih sahnesinden silinecek. Vay Işid şöyle vahşi böyle kötü yaygarası. Hemen bir koalisyonla vurun aman Pkk ya zeval gelmesin

  • bunlar oyun oynayacak 23 Eylül 2014 18:11

    suriye'deki muhalif güçleri eğitmek Esad'ın gücüne güç katmayacakmı? IŞİD öncesi suriye'den kaçanlar keyiflerinden Türkiye'ye gelmediler herhalde.