E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2 milyonluk broker evinde ölü bulundu---

2 milyonluk broker evinde ölü bulundu

2 milyonluk broker evinde ölü bulundu
19 Aralık 2014 - 09:54 borsagundem.com

55 yaşındaki broker Dilek Görgün, evinde kalorifer borusuna asılı halde bulundu

İstanbul Suadiye’de, 25 işadamının toplam 2 milyon TL’sini belli bir komisyon karşılığında borsada takip eden 55 yaşındaki broker Dilek Görgün, evinde kalorifer borusuna asılı halde bulundu.


Habertürk'ün haberine göre, Yüzünde çizikler olduğu belirlenen Görgün’ün evinde, kızına hitaben “Çok fena iflas ettim. Bu evden ayrıl. Hiç üzülme. Reddi miras yapın” yazılı bir mektup bulundu. Polis şimdi, 1 ay önce Sakarya Karasu’da inşaat işlerine giren ancak dolandırıldığı öne sürülen kadının ölümünün intihar mı, cinayet mi olduğunu araştırıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yatırımcı19 Aralık 2014 13:19

    çok var böyle gömlekçi.bizim piyasalarda başkalarının paralarıyla borsada oynamaya nasıl cesaret ediyorlar şaşıyorum....

  • Hilmi19 Aralık 2014 11:00

    Olayın gerçek nedenini bilmiyoruz ancak bu tür finansal porföy danışmanlığı yada aracılığı yapan gerçek kişilerin mal varlıklarını aklama konusunda reddi miras olmamalı zira o 25 tane iş adamının çocuklarının ne suçu var.

  • memed19 Aralık 2014 10:33

    Allah servetin helal ve hayırlısını versin. Değermiydi buna.