E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem18 terörist etkisiz hale getirildi!---

18 terörist etkisiz hale getirildi!

18 terörist etkisiz hale getirildi!
05 Ekim 2015 - 10:38 borsagundem.com

Diyarbakır Silvan’da terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonda 3 gün geride kaldı

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde, perşembe günü Astsubay Tolga Topçuoğlu ile Uzman Çavuş Sinan Uçan’ın evlerinin önünde şehit edilmesinin ardından terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon başlatıldı. 385 polisle hava destekli yapılan operasyon sonrası dün ilçede sokaklar temizlendi.

‘ALLAH İÇİN ŞEHİTLER İÇİN’

Operasyonda, teröristlerin mahallelerde kazdığı ve içine el yapımı patlayıcı yerleştirdiği onlarca hendek ve barikat iş makinelerinin yardımıyla kontrollü şekilde imha edildi. Ağır silahların kullanıldığı ve 18 teröristin öldürüldüğü tahmin edilen çatışmaya katılan polislerin, kendilerin “Allah için, Peygamber için, şehitlerimiz için” sözleriyle motive ettiği öğrenildi.

Öte yandan evlere kaçan teröristlerin yakalanması için yapılan baskınlarda aralarında Silvan Belediye Meclisi Üyesi Kerem Yılmaz ve babası Ömer Yılmaz’ın da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Silvan Kaymakamlığı ise Diyarbakır’dan getirttiği ekmekleri yasak nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlara, muhtarlar aracılığıyla dağıtmaya başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)