E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem14 Aralık soruşturmasında karar açıklandı---

14 Aralık soruşturmasında karar açıklandı

14 Aralık soruşturmasında karar açıklandı
19 Aralık 2014 - 14:10 borsagundem.com

14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca için karar verildi

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca hakkındaki karar saat 14.00'da açıklandı. Ekrem Dumanlı serbest kalırken Hidayet Karaca tutuklandı.

Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın da aralarında bulunduğu 12 kişi için karar duruşması yapıldı. İçerden gelen haber adliye önünde toplanan cemaat mensuplarına önce sevinç çığlıkları attırdı ardından ise şok yaşattı.

EKREM DUMANLI SEVİNCİ

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı için mahkeme serbest bırakılma kararı verdi. Dumanlı'ya yurt dışına çıkış yasağı konuldu. Bu haber adliye önündeki cemaat mensuplarınca sevinç çığlıkları arasında karşılandı.

Ekrem Dumanlı ile birlikte 8 kişi serbest bırakıldı.

HİDAYET KARACA ŞOKU

Dumanlı'nın haberinin ardından Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca için karar açıklandı. Hidayet Karaca'nın tutuklanması kararı çıkınca Çağlayan Adliyesi önündeki cemaatçiler şoke oldu.

TERÖR ÖRGÜTÜ YÖNETİCİSİ

Hidayet Karaca'nın 'terör örgütü yöneticiliği" suçlamasıyla tutuklanmasına karar verildiği öğrenildi.

HİDAYET KARACA KARARI DUYUNCA...

Hidayet Karaca, karar açıklandıktan sonra iki elini açıp "Allah var gam yok" dedi. Kararı verenlerin de sanık sandalyesine oturacağını öne süren Karaca, "Hayali senaryo ile tutuklama varsa, hayali bir karar var" diye konuştu.

BAŞKA KİMLER TUTUKLU?

İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında gözaltında olan 3 kişi de 'terör örgütü üyeliği' suçundan tutuklandı. Bu kişiler şunlar;
-Tufan Ergüder,
-Ertan Erçıktı
-Mustafa Kılıçaslan

CEMAAT MEYDANA İNDİ
 
Karar duruşması için Çağlayan Adliyesi'nin önüne cemaat mensupları akın etti. Türk bayrakları ile gelen cemaatçiler kararı beklerken istiklal marşı okudular.

EKREM DUMANLI'YA MÜJDELİ HABER

Ekrem Dumanlı hakkındaki kararı beklerken bir müjdeli haber aldı. Dumanlı'nın bir kızı oldu. Eşi Esra Dumanlı bu sabah doğum yaptı. Ekrem Dumanlı'ya baba olduğu haberi gözaltında verildi. Ekrem Dumanlı'nın kızına Saadet ismi verildi. Anne Esra Dumanlı ile bebeğinin durumunun iyi olduğu bildirildi. Ekrem Dumanlı'nın 3 çocuğu daha bulunuyor.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ikball19 Aralık 2014 16:54

    Etme bulma dünyası. Askerlere yapılanların hesabı elbet verilecek...

  • adalet19 Aralık 2014 15:56

    BENCE KAÇ KİŞİNİN HAYATINI ZİNDAN EDEN AKP HÜKÜMETİDİR BAKTILAR İŞ ÇIĞRINDAN ÇIKIYOR ...BALYOZ DAVASI BİLMEM NE DAVASI DİYE...KİMİN ÜSTÜNE ATSAK KURTULURUZ DEDİLER İŞTE SONUÇ BU NE DELİL VAR NE BİŞEY ADAMLARI TUTUKLUYORLAR YAZIK ...HER GİREN SERBEST KALIYO BU NASIL İŞ BALYOZ DEDİLER İÇİ BOŞ ÇIKTI PARELEL DEDİLER BENCE BUNLAR BOŞ İŞLER

  • Cafer Özdemirci19 Aralık 2014 14:48

    Kaç kişinin hayatını zindan ettiler böyle çete görülmedi.Allah bunların şerrinden milletimizi korusun...