SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

SORU : Marmaris Altınyunus’un Antalya’daki otelin yeniden yapılması işi ne durumda? Otel biterse hisseye yansıması nasıl olur? Gönderen : Hakkı Bayar25.04.2019, 20:04

Marmaris Altınyunus 2013 yılından bu yana Antalya’da bulunan Talya otelinin yerine yenisini yapmak istiyor. Bu amaçla gerekli girişimlerde bulunsa da henüz sonuç alabilmiş değil. Konuyla ilgili olarak her ne kadar gerekli imar planları yapıldıysa da söz konusu imar planın iptali için açılan dava kabul edilirken mahkeme imar planını iptal etti. Hem belediye hem de şirketin mahkeme kararına istinaf yolu ile yaptığı itiraz başvuru kabul görmezken dosya şimdilerde temyiz aşamasında bulunuyor. Şirket ise daha fazla zaman kaybı yaşanmaması gayesiyle verilen mahkeme kararıyla uyumlu yeni bir imar planı için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na başvurdu. Gelinen aşamada firma henüz imar planı aşamasını geçebilmiş değil. Öte yandan kabul edilecek yeni planın da yargıya götürülme olasılığı göz önüne alındığında sürecin bir süre daha zaman alacak. Şirketin mali yapısı incelendiğindeyse gelirindeki rutinde bir değişim olmadığı gözleniyor. 2018 yıl sonu kârında artış yaşanmasındaysa finansal gelirler kaleminde gözlenen yükseliş etkili oldu. Kârdaki artış olumlu değerlendirilse de asıl önemli olanın satış gelirinden gelecek esas faaliyet kârı olduğu göz ardı edilmemeli.

MARMARIS ALTINYUNUS MAALT

Alış0,00

Satış1.183,00

Gün İçi En Düşük1.170,00

Gün İçi En Yüksek1.202,00

PD/DD3,55

FK0,00

Fiyat1.183,00

Değişim-0,59%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI