SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıSONUNDA KÂR AÇIKLAYABİLDİ-
SORU : Uzun süredir SNGYO hissesindeyim. Kağıdı aldım alalı yükselmiyor. Duruma müdahale edecek birileri yok mu? Gönderen : Suat Kaya31.03.2020, 13:46

Sinpaş GYO dip seviyelerden gerçekleştirdiği çıkışla birlikte geçtiğimiz ocak ayında en yüksek 1,61 TL’ye kadar çıktı. Ancak devamında piyasadaki genel düşüşe paralel olarak geri çekildi. Yaşanan gerilemenin ardından tekrar nominal değerinin altına kayarken şimdilerde 89 kuruştan işlem görüyor. Mevcut fiyat seviyelerinde taban oluşturma çabası içerisinde olan hissenin tekrar yukarı bir harekette bulunabilmesi için alıcıların güçlenebilmesi şart. Uzunca bir süre sürekli zarar açıklayan firmanın 2019 faaliyet döneminde kâra geçmesi olumlu bir işaret olarak görülebilir. Yatırımcıların hisseye yönelik bakış açısında olumlu yönde kalıcı bir değişikliğin olabilmesi için kârlı yapının devam edebilmesi önemli. Koronavirüs salgını nedeniyle piyasalarda gözlenen daralmadan Sinpaş GYO’nn da olumsuz yönde etkilenmesi kaçınılmaz olacaktır. Tersi bir gelişme ise şimdilerde sermayesinin altına gerilemiş olan özsermayenin daha da güçlenmesine imkan verecektir. Kârlı duurmun korunamaması halinde piyasadaki genel dalgalanmalara bağlı iniş çıkışlar yaşansa da güçlü bir artış beklenmemeli.

SINPAS GMYO SNGYO

Alış0,00

Satış4,72

Gün İçi En Düşük4,64

Gün İçi En Yüksek4,87

PD/DD0,73

FK0,00

Fiyat4,72

Değişim-1,67%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI