SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

SORU : Elimde Bossa’nın hisseleri var. Satayım mı yoksa bekleyeyim mi? Çünkü şu an zarardayım. Gönderen : Hüdai Emer05.09.2019, 20:50

Borsada işlemde bulunmadan önce gerekçesinin biniyor olması önemlidir. Aksi taktirde yapılan işlemin sonuçları hakkında öngörüde bulunma imkanı ortadan kalkacağı gibi esen rüzgara kapılma ihtimali de artacaktır. Bu nedenledir ki işlemde bulunanlar tarzlarına ve aldıkları riske göre getiri elde etme olasılığına sahip olabileceklerdir. Bu noktada hemen belirtelim ki farklı yatırım tercihleri arasında uzun vadede büyüyen firmaların takip edilmesi daha yerinde olacaktır. Bossa’ya da bu çerçeveden bakmak gerekir. Geçtiğimiz yıl kârını artıran şirket, bu yılın ilk yarısında da kârını artırmış görünüyor. Gelirdeki artış kâra da olumlu yönde yansıdı. Bununla birlikte hissenin fiyat seyri takip edildiğindeyse Nisan 2018’de düzeltilmiş verilerle en yüksek 9,27 TL’ye kadar çıksa da sonrasında hızla gerilediği gözlenmekte. Haziran 2018’den bu yana ise taban seviyelerde dalgalı bir seyir izliyor. 3,25 TL’nin altına arada sarkmalar olsa da bu seviyenin üzerinde kalmayı başaran hisse, arada yukarı çıkışlara rağmen gelen satış baskısı karşısında her defasında aşağıya kaymakta. Nisan 2019’dan bu yana gerçekleştirilen geri alım işlemleri hisseye bir nebze katkıda bulunsa da güçlü çıkış için daha fazlasına ihtiyaç var. Halihazırda 4,28 TL’den işlem gören hissenin çıkışını sürdürmesi halinde 5 TL bölgesindeki direncini test etmesi mümkün olabilecek. Ancak bunun için alıcıların daha aktif olabilmesi önemli.

BOSSA BOSSA

Alış0,00

Satış11,44

Gün İçi En Düşük11,01

Gün İçi En Yüksek11,59

PD/DD0,82

FK3,55

Fiyat11,44

Değişim1,69%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI