SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıGENİŞ MARJLARLA DALGALANIYOR-
SORU : Trabzonspor dipte duruyor. Hisse bundan sonrası için ne yapar? Tahminleriniz nedir? Şu anda zarardayım bu nedenle satmak istemiyorum. Ama daha da düşerse zararım büyür. Sizce ne yapsam daha iyi olur? Gönderen : Emre10.11.2020, 21:02

Birikim sahiplerinin borsaya getirdikleri nakitlerini risksiz firmalarda değerlendirmesi, aynı zamanda gereksiz panik ve stresten de kurtulmalarına olanak verecektir. Birikimlerin uzun vadeli büyüyen firmalarda değerlendirilmesi kısa süreli iniş ve çıkışların takibini de gereksiz kılar. Aksi durumda ise hem stres artar hem de oluşan panikten dolayı zararına satışlar gündeme gelir ki bu da birikimlerin erimesine sebep olur. Trabzonspor Sportif hissesi yıl içinde oldukça dalgalı bir seyir izledi. Hisse geçen 10 aylık süreçte üç defa tavan seviyelerine çıkarken her defasında gelen satışlarla birlikte geriledi. Son olarak 10 Eylül 2020 günü en yüksek 7,82 TL’yi test etti ve ardından yönünü aşağı çevirirken 27 Ekim günü 3,80 TL’ye kadar indi. Şimdilerde de 4,38 TL’den işlem görüyor. Sürekli zarar açıklayan firma, farklı bilanço dönemine sahip olması sebebi ile son açıkladığı 2020 üç aylık bilançosuna göre de zarar devam ediyor. Son bilançosuna göre özsermayesi ekside olan şirketin kârlı bir yapıya kavuşması arzu edilen bir durum olsa da spor sektöründe faaliyet yürüten şirketlerin bu noktada henüz yeterli bir zemine sahip olamadıklarını not etmek gerekiyor. Gelir ve kârını düzenli büyütebilen sektör ve firmaların takip edilmesi gereksiz risklerden uzak kalmaya imkan verecektir.

TRABZONSPOR SPORTIF TSPOR

Alış0,00

Satış1,41

Gün İçi En Düşük1,49

Gün İçi En Yüksek1,52

PD/DD-0,50

FK0,00

Fiyat1,41

Değişim0,00%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI