SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıDİĞER GELİRLERLE BÜYÜYOR-
SORU : Marshall hissesinde maliyetim 95 lira. Tekrar çıkar mı? Zararımı kurtarır mıyım sizce? Gönderen : Hüseyin Tosun23.06.2020, 16:02

Marshall hissesi geçtiğimiz mart ayında en düşük 28,20 TL’ye kadar indikten sonra piyasadaki genel çıkışa uyumlu bir şekilde yönünü yukarı çevirdi. Hisse, 5 Haziran 2020 günü en yüksek 101,80 TL’ye kadar çıkarken sonrasında kademeli olarak geriledi. Halihazırda 84,40 TL seviyelerinde işlem görüyor Hissenin mevcut fiyat seviyelerinde yatayda hareket ettiği gözleniyor. Son iki haftada gözlenen yatay hareket buralarda destek oluşumunun güçlenmesine yol açıyor. Bu bölgede tutunabilmesi halinde yukarı yönlü tekrar atağa geçmesi için enerji toplamasına olanak tanıyacaktır. Şirketin gelir ve kârını artırması ise bu olanağı güçlendirecek en önemli unsur olacaktır. Firmanın son açıkladığı 2020 ilk çeyrek bilançosu ise bu olasılığı destekler nitelikte. Yılın ilk üç ayında kârda artış gözleniyor. Ancak bilançosu daha yakından incelendiğinde esas faaliyetlerinden dolayı kârı düşerken diğer faaliyetlerden elde ettiği gelirle dönem sonunda kârını artırdığı gözlenmekte. Firma diğer faaliyet gelirini yıllar içinde arttırıyor. Göstergeler bu yıl da arttıracağını ve bunun kârı olumlu yönde destekleyeceği izlenimini veriyor. Düzenli kârlılığa sahip olmayan şirketin bundan sonraki yıllarda da kârını artırması hissenin çıkışını uzun vadede olumlu yönde destekleyecektir.

MARSHALL MRSHL

Alış0,00

Satış2.106,00

Gün İçi En Düşük2.076,00

Gün İçi En Yüksek2.122,00

PD/DD63,03

FK0,00

Fiyat2.106,00

Değişim0,72%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI