SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıBÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR-
SORU : Bossa’nın mali yapısı, kar, zarar ve gelecek dönem beklentisi ile ilgili genel bir bilgi ve değerlendirme verebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim... Gönderen : Hüseyin Şahin16.07.2020, 17:26

Bossa, yılın ilk çeyreğinde hem gelirini hem de kârını artırmayı başardı. Üç yıl önce zarardan kâra dönerken son iki yılda ise kârını artırmayı başardı. 2020’nin ilk çeyreğinde de büyümenin devam etmesi oldukça önemli. Zira aynı performansın devamı halinde yıl sonunda da iyi bir bilanço açıklaması söz konusu olurken kârın artarak devam etmesi mümkün olabilecektir. İlk çeyrekteki gelir ve kârdaki artış hissenin fiyatına olumlu yönde yansıdı. Hissenin fiyatı ise Temmuz 2016’da düzeltilmiş verilerle en düşük 96 kuruşu görürken geçtiğimiz şubat ayında 12,70 TL’ye kadar çıktı. Sonrasında piyasadaki genel eğilime uygun şekilde aşağıya kayan hisse, mart ayının ikinci yarısından itibaren yine çıkış trendine girerken şimdilerde 10,14 TL seviyelerinde işlem görüyor. Hissenin 9 TL seviyelerinde güçlü bir desteği bulunuyor. Gelinen aşamada söz konusu desteğin altına kayması satışların artmasıyla mümkün olacaktır ki böylesi bir durumda trend değişikliğinden bahsedilebilir. Tüm bunlardan ayrı olarak firma 19 Haziran günü yaptığı açıklamayla Ar-Ge faaliyetleri kapsamında dokunmuş kumaştan yapılmış, antimikrobiyel ve antibakteriyel özelliğe sahip beş yıkamaya dayanıklı maske kumaşı ürettiğini duyurdu. Söz konusu açıklamanın yapıldığı tarihte hissede gün içi ciddi bir hareketlenme yaşandıysa da sonrasında satıcıların daha baskın geldi. Şimdilerde ise yeniden yukarı doğru bir yönelim var. Alıcıların işlemlerine devam etmesi çıkışı destekleyecektir.

BOSSA BOSSA

Alış0,00

Satış11,44

Gün İçi En Düşük11,01

Gün İçi En Yüksek11,59

PD/DD0,82

FK3,55

Fiyat11,44

Değişim1,69%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI