E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiLATEK,LTHOL:Birleşme açıklaması---

LATEK,LTHOL:Birleşme açıklaması

LATEK,LTHOL:Birleşme açıklaması
05 Ağustos 2013 - 10:08 borsagundem.com

Latek Holding ve Genpower şirketlerinin birleşeceğine dair basın açıklaması yapıldı

İki şirketin ''Birleşme Sözleşmesi'' imzalaması ile birleşeceğine dair yapılan basın açıklaması Latek Holding ve Latek Lojistik hisselerinin prim yapmasına neden oldu.
1982 yılından bu yana yurt içi ve dışında birçok projeye imza atan Latek Holding, jeneratör sektöründe Türkiye’nin en büyüğü dünyanın ise 7’inci büyük şirketi Genpower Jenaratör Sanayi ve Ticaret A.Ş ile birleşiyor. Halka açık olan ve Borsa İstanbul’da (BİST)  hisseleri işlem gören Latek Holding ile Genpower arasında “birleşme sözleşmesi” imzalandı. Birleşme sözleşmesinin imzalanmasına dair açıklama Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayınlandı. 
Yapılan açıklamaya göre Latek Holding ve Genpower’ın birleşmesi ile BİST’te öz sermayesi daha güçlü bir yapı oluşmuş olacak. Birleşme sözleşmesinin ardından her iki şirketin değerleme ve mahkeme tespitleri yapılacak. Ardından ise genel kurul düzenlenecek.
Latek Lojistikhisseleri yüzde 10,81primle 0,41 TL ve Latek Holding hisse senetleride yüzde 9,43 primle 0,58 TL'den işlem görüyor.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • devran23 Ağustos 2013 15:24

    tahtaya bakın çorak susuz tarla işlem yok alış yok müjdat nerdesin yetişşşş

  • messi mehmet23 Ağustos 2013 14:05

    SİZİ ALLAHA HAVALE EDİYORUMM ÇEVRENİZE HACI HOCA MUHABBETİ YAPARSINIZ KUL HAKKI NE OLDUU

  • hadi23 Ağustos 2013 12:50

    sakın bu gel gellere kanmayın yarın taban taban aşagıya gelir sizde sonra yanarsnız

  • zafer06 Ağustos 2013 20:06

    Yarinda birlesmeden vaz gectik diye bir haber gelir..Spk da sirkete 20 bin tl ceza keser...Dikkat edin sirkete yöneticilere degil...Bir kac ay sonrada battik derler Kücük yatirimciyada her Zaman ki gibi bir bardak su kalir..Lojistik sirketlerinin bu Petrol fiyatlari ve giderlerle ayakta durmasi imkansiz..Bu yüzden hepsi batak ..Sirket sahipleride bir an önce kurtulmanin yollarini ariyorlar...Zaten bir coguda senetlerinin hemen hemen hepsini Kücük yatirimciya satti..

  • ORGANZE İŞLER SİNCİRİ06 Ağustos 2013 08:27

    MMCAS, ARTI, LATEK, GENPOWER, BU ORGANİZE İŞLER ZİNCİRİNE BAŞBAKANLIK DENETLEME ACİL EL KOYSUN. MEVCUT KURUMLAR BİRŞEY YAPAMIYORSA, BAŞBAKANLIK DEVREYE GİRSİN ARTIK.

  • malkadir 05 Ağustos 2013 19:20

    kadire cevaben seni yaradanın yüce ismini burda kulanma basitliğine düştüğüne göre seninde ondan farkın yok

  • kadir05 Ağustos 2013 13:13

    bu adamin allah bir dedigine bile inanilmaz .