E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiBOYP, BOYNR: Tahsisli sermaye ve hisse satışı---

BOYP, BOYNR: Tahsisli sermaye ve hisse satışı

BOYP, BOYNR: Tahsisli sermaye ve hisse satışı
30 Nisan 2015 - 11:20 borsagundem.com

Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları, sermayesinin artırılacak kısmının Mayhoola for Investments OPC'ye tahsisli olarak satılmasına karar verdi

Boyner Perakendecilik sermayesini tamamı nakden karşılanmak üzere  17.700.000 TL artırma kararı alırken, artırılacak kısmın Katar'da kurulu Mayhoola for Investments OPC şirketine tahsisli olarak satılmasına karar verdi. Boyner'den yapılan açıklamada, arttırılacak 17.700.000 Türk Lirası sermayeyi temsilen ihraç edilecek 1 Kuruş nominal değerli ve üzerinde herhangi bir imtiyaz bulunmayacak olan 1.770.000.000 adet payın tamamının, söz konusu payların nominal değerinin üzerinde olacak şekilde toplam 885.000.000 Türk Lirası karşılığında satılması kararlaştırıldı. Sermaye artırımında ihraç edilecek paylar "borsada işlem gören" nitelikte olacak. Yapılan anlaşmada Boyner Holding A.Ş.'nin de taraf olduğu belirtildi.

Boyner Perakende (BOYP) hisseleri, anlaşma nedeniyle güne hızlı başlayarak 58 TL fiyatla tavan olurken prim oranı da yüzde 9,84 oldu.

Boyner Mağazacılık (BOYNR) hisseleri de 6,68 TL fiyatla tavan oldu, getiri yüzde 9,15.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)