E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüUşak hisseleri neden düşüyor?---

Uşak hisseleri neden düşüyor?

Uşak hisseleri neden düşüyor?
07 Aralık 2011 - 14:30 borsagundem.com

Şirket düşüşle ilgili KAP'a bir açıklama gönderdi

Hisse fiyatlarındaki sert düşüş sonrası Uşak Seramik KAP'a şu açıklamayı gönderdi: 
"Uşak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII No: 54 sayılı Tebliğinin "Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 17. Maddesine istinaden aynı tebliğin 21 ve 22 maddelerine göre, şirketimizin hisse senedi fiyatlarında 07.12.2011 tarihinde görülen fiyat düşüşü ile ilgili olabilecek henüz kamuya açıklanmamış özel bir durum yoktur."
"Özel bir durum yoksa hisseler neden düşüyor?" sorusunun cevabına borsa kulislerinden ulaşmak mümkün! Kemer Country çetesi ve uzuntalıranın hissede aylardır operasyon yaptığı konuşuluyordu.
Hisseyi 2 liradan 18 liraya yükselttikleri iddia edilen çete üyelerinin aralarında çıkan anlaşmazlık sonucu hissede sert düşüşün yaşandığı dile getiriliyor. Borsagundem.com'a gelen iddialara göre, İstanbul, Adana ve Malatya merkezli operasyonda bazı yatırımcıların yanı sıra hissede operasyon yapan piyasa dolandırıcıları da mağdur olmuş! Kemer Country çetesi üyelerinin şimdi başka hisselere yöneldiği bu yüzden de hissede düşüşün hızlandığı öne sürülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tamamda29 Aralık 2011 18:33

    bırazda ınsaflı olmak gerek yukarı tasırken de dususlerdede ıpın ucunu fazla kacırmamak gerekmezmı bence cok madur olustu bıran once yukarlara tasımaları gerekmektedır cok ocak sondu o ocakların ahı cıkar aheste aheste.

  • evet15 Aralık 2011 19:46

    uşak hisseleri neden düşüyo . cennete kadar çıkacak hali yok heralde bi yerden mutlaka döner bütün kağıtlar böyledir önemli olan bu hareketlerde bulunduğunuz yerdir kar etmek ne kadar normal ise zarar etmek bunun 10 misli daha normaldir .