E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüKOZAL: Ruhsat iptali---

KOZAL: Ruhsat iptali

KOZAL: Ruhsat iptali
03 Şubat 2015 - 12:09 borsagundem.com

Bazı haber kaynaklarında, Maden İşleri Genel Müdürlüğü tarafından iptal edilen ruhsat sahaları ile ilgili bir liste yayınladı

Bazı haber kaynaklarında, Maden İşleri Genel Müdürlüğü tarafından iptal edilen ruhsat sahaları ile ilgili bir liste yayınladı. Bu listede Koza Altın'a ait olan Aydın'daki bir maden sahası da bulunuyor. Koza Altın KAP'a gönderdiği açıklamada iptal edilen ruhsatın Aydın ilinde yer aldığı, sahanın terk edilmesinin planlandığı belirtildi. Açıklamada şirketin mevcut üretimine ve maden kaynaklarına herhangi bir etkisi sözkonusu değildir dendi. 

Koza Altın hisseleri haber sonrası yüzde 4 değer kaybederek 19,20 TL'ye düştü.

İş Yatırım tarafından hazırlanan şirket değerlendirme notunda, Şirketin üretim veya rezervlerine katkısı bulunmayan bu sahanın şirket tarafından terkedilmiş olduğu belirtilerek, kararın şirketin operasyonlarını etkilemeyeceği vurgulandı. İş Yatırım hber sonrası % 3.5 gerileyen KOZAL hisselerinin aşırı tepki verdiğini düşündüklerini ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 22,58
En Yüksek: 22,52
En Düşük: 22,32
Değişim 0,89 %
FK: 0,64
PD / DD: 0,24
İşlem Hacmi 228.610.067
Toplam Adet: 10.162.494
Ağırlıklı Ort.: 22,49
ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bank Manager10 Şubat 2015 08:57

    Citbank ve Deuchebank ta tuttuklarını satış verip diğer kurumlara aktararak baskıya devam. Daha çok satış gelir deuche ve citi den

  • Good game04 Şubat 2015 10:21

    koza grubunda algı operasyonu yine başladı, cemmat basıyor hisseleri dibe yine, yatırımcılara" bakın kötü hukumet yuzunden düşüyoruz" algısı her fırsatta işleniyor hisse fiatı uzerindeki hareketlerle

  • Bugun Yarın04 Şubat 2015 05:23

    İpek Koza grubunda hisseler her fırsatta hisse fiatları mumkun olduğunun en dibine basılıyor; Birinci amaç hisseleri yatırımcının elinden en ucuza toplamak. iknci amaç canı çok acıyan yatırımcıyı hukumete karşı kışkırtam düşten hükümeti sorumlu tutarak.

  • GOLD03 Şubat 2015 20:17

    koza grubunda yeni bir yapılanma herkesin yararına. ve grubun butun şirketleri kardağıtabilir duruma getirilmeli. ipeke kozaa ve atp inşşaat birleştirileştirilip tek şirket haline getirilmesi gzel olur. Sonrada kar etmeyen niteliksiz iştirakler satılabilinir. ayrıca iştirak durumdaki butun madencilikler kozala devredilip kozal madencilik alanında konsantre bir şirket halinde faliyetlere devam.

  • kayseri03 Şubat 2015 20:13

    Sadece kozal yatırımcılarına temettu veriliyor. bu haksızlık. kozaa hiç kar dağıtmıyor. Yönetim artık kozaa yatırımcılarınıda düşünmli. bu yıl kozalın dağıtacağı payın kozaa ya düşen kısmınıda kozaa yatırımcılarına dağıtmalı. kozalın kasasındakinin yarısını dağıtmalı bu yıl. şirketin ihtiyacından çok fazla olan okadar pasif parayı istfleyp seyretme keyfine mi ulaşıyorlar.