E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüBeşiktaş düştü, G.Saray tavan---

Beşiktaş düştü, G.Saray tavan

Beşiktaş düştü, G.Saray tavan
15 Mayıs 2015 - 09:40 borsagundem.com

Ezeli rakiplerinin son maçlarında berabere kalması ile Galatasaray'ın şampiyonluk şansı daha da arttı

Beşiktaş'ın dün berabere kalarak şampiyonluk şansını azaltması ve Galatasaray'ın avantaj sağlaması ile paylar hızlı hareketlere başladı.

Galatasaray payları yüzde 9,32 artışla 25,80 TL'den tavana çıkarken, Beşiktaş payları yüzde 5,11 düşüşle 2,23 TL'den açıldı.

Fenerbahçe payları da yüzde 3,63 artışla 38,55 TL'den güne başladı.

DÜN NELER YAŞANDI?

Fenerbahçe’nin önceki gün ligin dibindeki Kayseri Erciyesspor’la kendi evinde sürpriz bir şekilde 1-1 berabere kalması ve şampiyonluk yarışında hayati 2 puan kaybetmesinin ardından dün Borsa’da Galatasaray hisseleri adeta şov yaptı.
 
İlk seansı tavan fiyattan kapatan Galatasaray hisselerinde alıcılı seyir ikinci seansta da sürünce gün yüzde 15.12’lik değer artışı ile kapandı. Galatasaray hisseleri dünkü seansın en çok kazandıran kağıdı oldu. Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışında yer alan bir diğer takım olan Beşiktaş’ın hisseleri de Fenerbahçe’nin aldığı sonuçtan olumlu etkilendi ancak değer artışı Galatasaray kadar olmadı. Beşiktaş hisseleri de günü yüzde 4.91’lik değer artışı ile tamamladı. Beklenmedik beraberlikle şampiyonluk umutları azalan Fenerbahçe hisseleri ise günü yüzde 7.35’lik değer kaybı ile tamamladı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TOMANBAY25 Mayıs 2015 12:08

    G.S BORSADA GÖRDÜĞÜM EN BÜYÜK VURGUNU YAPMIŞTIR...... BRÜT TAKAS G.S İÇİN BÜYÜK BİR ÖDÜL OLMUŞTUR.. BİLİNDİĞİ GİBİ G.S IN 1 MİLYAR GİBİ BİR BORCU VAR......DI. GÜNDE 120 MİLYONLUK BİR İŞLEM HACMİ İLE KASAYI DOLDURDU... ANCAK APTALLARIN YAPABİLECEĞİ BİR ŞEKİLDE BRÜT TAKASA GİRMEYİ BAŞARDI. TABİİKİ BU KURNAZLIK NUMUNESİ OLMUŞTUR........ HİSSELERİ TOPLAYACAKTIR.............. F.B İDDİASINI KAYBETMESİNE RAĞMEN FAZLA KAYBETTİRMEMİŞTİR... OYSA BENZER İŞLEMLER YAPILMIŞTIR. BU KESİNLİKLE BİST DEKİ ORTAKLARI VASITASI İLE BAŞARMIŞTIRLAR........... BEN BRÜT TAKASA GİRMEDEN HİSSELERİMİ ALMIŞTIM..... HİSSELERİMİ SATMA FIRSATI BİLE TANIMADAN PARAMIN % 25 Nİ ÇALDILAR... 4. MURAT I ÇOK KİŞİNİN AKSİNE SEVERİM... ONUN GİBİ BİR ADAM BEKLİYORUM..... ÇÜNKÜ , ANASININ BİLE GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAMIŞ , HAPSE ATTIRMIŞTIR.. DAHA DOĞRUSU SARAYDA ETKİSİZ HALE GETİRMİŞTİR......