E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüBAYRD: SPK yasakları ve suç duyuruları---

BAYRD: SPK yasakları ve suç duyuruları

BAYRD: SPK yasakları ve suç duyuruları
24 Nisan 2014 - 11:39 borsagundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu Baysan Trafo'da gerçekleştirilen işlemler nedeniyle suç duyurularında bulundu ve işlem yasakları getirdi

Baysan Trafo hisseleriyle ilgili olarak SPK tarafından 22/04/2014 tarihinde, aşağıda isimleri yer alan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunuldu ve geçici olarak 2 yıl süreliğine borsalar ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda işlem yapma yasağının getirilmesine karar verildi. Uygulamalar, SPK'nın ''Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'' ve MKK'nın ''İş ve Bilişim İlke Kuralları''nda açıklanan esaslar çerçevesinde gerçekleştirildi. İncelemeye konu olan pay senetleri, varantlar, sertifikalar ve borsa yatırım fonu yasaklı statüsüne alındıktan sonra işlem yapma yasağı süresince borsalarda alım veya satıma konu edilemeyecek.

Baysan Trafo hisseleri güne sert düşüşle 4,82 TL fiyatı görerek başladı. Son işlemlerde hisse fiyatı yüzde 4 düşüşle 5,15 TL'de bulunuyor.

Suç duyurusunda bulunulan kişiler:

Yusuf TEKER
Suat OLGUN
Volkan YAZGAN
Necdet Oral CANDOĞAN
Muzaffer ERSOY
Selime Figen TAYFUN
Mehmet SABİT EREN
Ahmet Aytekin YÜZGEÇ
Metin GÜNEY
Mehmet Halil KORKMAZ
Hüseyin ILDIR
Kenan AK
Hakan SERİN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)