E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüASYAB: Yiğit Bulut'un değerlendirmeleri---

ASYAB: Yiğit Bulut'un değerlendirmeleri

ASYAB: Yiğit Bulut'un değerlendirmeleri
07 Ağustos 2014 - 10:23 borsagundem.com

Bank Asya ile ilgili olarak Ali Babacan'nın açıklamalarının ardından Yiğit Bulut farklı değerlendirmelerde bulundu

Bank Asya'nın Ziraat Bankası’na olası satışı ile ilgili olarak Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'dan gelen açıklamaların ardından Başbakan Erdoğan’ın baş danışmanı Yiğit Bulut’tan gelen farklı değerlendirmeler bugün hissede sert satışlara neden oldu. Hisseler yaklaşık yüzde 8 düşüşle 1,19 TL'yi gördü. Son işlemlerde ise hisse fiyatı yüzde 6,87 kayıpla 1,22 TL'de bulunuyor.

Dün itibarıyla Ali Babacan’ın Ziraat Bankası’nın İslami bankacılığa girme planıolduğundan hareketle Bank Asya’nın olası bir satın alınmasının arzu edilir olacağışeklinde bir değerlendirmesi olmuştu. Piyasanın habere olumlu tepki vermesi sonucu Bank Asya hisseleri günü %8,3 yükselişle tamamlamıştı. Gün sonunda ise Başdanışman Bulut’un Başbakan Erdoğan’ın böyle bir plandan haberdar olmadığı ve Bulut’un şahsen böyle bir satın almaya karşı olduğu yönündeki sözleri gündeme düştü. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bore10 Ağustos 2014 21:32

    borsa ile vedalaşıyorum...hoşçakalın borsadaş arkadaşlar...benim miadım doldu, artık dolar ve altında bir kaç seneyi huzurla geçiririm..

  • ümit07 Ağustos 2014 16:33

    hisse senedi sahipleri bu durumda neyapacaklar

  • tv07 Ağustos 2014 10:53

    son 5 senede borsadan atılan şirketlerin sayısı oldukça arttı bence hisse senedine ve bu ülkenin sırtından para kazanan borsadaki şirketlerine yatırım yapılmaaaaaaz