E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüASYAB: QIB ile görüşmeler sona erdi iddiaları---

ASYAB: QIB ile görüşmeler sona erdi iddiaları

ASYAB:  QIB ile görüşmeler sona erdi iddiaları
02 Temmuz 2014 - 16:21 borsagundem.com

Bank Asya hisseleri QIB ile görüşmelerin kesildiği yönündeki haberler ile geriledi

Bank Asya hisseleri Qatar Islamic Bank ile görüşmelerin sonlandığı yönünde Reuters'in internet sitesinde yer alan haber üzerine düşüş gösterdi.
Reuters'in internet sitesinde yer alan ve kaynaklara dayandırarak  verdiği haberde QIB'nin görüşmeleri fiyat üzerinde anlaşılamaması nedeniyle sonlandırdığı belirtildi.
Bank Asya hisseleri sert şekilde düşerek 1,36 TL'yi gördü. Yaklaşık yüzde 8'i bulan düşüşle hisseler taban fiyatı görmüş oldu. Son işlemlerde ASYAB hisseleri yüzde 3,31 kayıpla 1,46 TL'den işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsacı05 Temmuz 2014 11:11

    Alternatifbank'ı alan Qatar'lılar borsadan çıkmaya karar vermiş, genel müdür de değişmişti. Sanırım olayın dışarıdan görüldüğü gibi olmadığını QIB a soylemişlerdir.

  • haydar03 Temmuz 2014 11:55

    Bir banka hissesi olarak 1 tl nominal in altına düşme riskine karşı bu satın alma haberini uçurdular..Birde arap ( her zaman ki gibi ) fon banka falan..aldık alacaz görüşmeler sürüyor..hayır sürmüyor..şu an anlaştık..aaa olmadı..ama başka birisi var şeklinde balon haberler ile bir aşşa bir yukarı.. bu pilav çok su kaldırır..

  • Asya03 Temmuz 2014 00:01

    Bankacılık ve finans faliyetleri alanı dışındaki butun varlıklarını ve hantal finansal varlıklarını satıp nakitini güçlendirrse böyle bir ortaklığa gerek yok zaten

  • suat tosun02 Temmuz 2014 21:28

    ates olmayan yerden duman cikmaz.ayrica bunca zaman boyunca ses cikmadigina kore gorusmeler olumsuz sonuclancak lutfen dikkat derim y.t.d.

  • sanki02 Temmuz 2014 19:50

    yabancı satmış bugün, gerçek olmayan asılsız bir habere bakıp yabancı hisse satmaz ve de hisselerin önemli bir kısmını ky almış. bu dökme hareketi değil bence

  • k.y 02 Temmuz 2014 17:24

    Tamam da b.asya yönetimi sadece bizim kap a gönderdiklerimize itibar edin demişti. ..sayennizde k.y malı zararına sattı...