E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiTCMB cari duruşunu devam ettirecek---

TCMB cari duruşunu devam ettirecek

TCMB cari duruşunu devam ettirecek
20 Kasım 2014 - 17:18 borsagundem.com

TCMB cari duruşunu önümüzdeki aylarda da devam ettirecek- JP Morgan

JP Morgan, TCMB'nin bugün düzenlenen Para Politikası Kurulu toplantısında beklendiği gibi faiz oranlarını değiştirmediğini ve oldukça ihtiyatlı bir duruş sergilediğini belirterek, bu ihtiyatlı duruşun ve faiz seviyesinin önümüzdeki aylarda da devam ettirilmesini beklediğini bildirdi.
     
Bugünkü açıklama ile TCMB'nin enflasyonu aşağı getirme konusunda kararlı olmaya devam ettiği yönündeki uzun süreli görüşlerinin teyit edildiğini belirten JP Morgan, ancak global risk iştahının ilk çeyrekte güçlü olmaya devam etmesi halinde para politikasında gevşeme riskinin bilincinde olduklarını vurguladı. JP Morgan, temel senaryolarında global belirsizliklerin süreceğini ve gelişmekte olan ülkelerin global risk iştahında değişimlere karşı kırılgan olmaya devam edeceklerini önördüklerini belirterek, "TCMB'nin önümüzdeki aylarda faizleri degiştermemesini bekliyoruz" değerlendirmesini yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Angaralı20 Kasım 2014 21:40

    Ankarada suya büyük zam (22.10.2013 Normal Ödenmiş 8 ton 30,46 TL) (20.11.2014 Normal Ödenmiş 8 ton 41,93 TL) %37 zam yapılmış hiç bir basın organı bunu yazıp haber yapmıyor tüm basın yayın sınıfta kaldı yazıklar olsun.