E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiGümrük ve ticaret müfettiş yardımcısı alınacak---

Gümrük ve ticaret müfettiş yardımcısı alınacak

Gümrük ve ticaret müfettiş yardımcısı alınacak
22 Kasım 2014 - 14:57 borsagundem.com

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusuna göre 20 gümrük ve ticaret müfettiş yardımcısı istihdam edilecek

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusuna göre, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 ve 9'uncu dereceli kadrolara atama yapmak üzere, 20 gümrük ve ticaret müfettiş yardımcısı istihdam edilecek. 

Klasik usulde yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecek sınavın yazılı bölümü 27-28 Aralık tarihlerinde Ankara'da yapılacak. 

Giriş Sınavına katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı adres, tarih ve sınav saatleri; 11 Aralık'ta Gümrük ve Ticaret Bakanlığının internet sayfasında  (www.gtb.gov.tr) ilan edilecek.

Sınava, 1 Ocak 2014 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış ve 6-7 Temmuz 2013 ve 5-6 Temmuz 2014 tarihli Kamu Personel Seçme Sınavlarının (KPSS) KPSSP5 puan türünden 80 ve üzeri puan almış kişiler arasından en yüksek puan sıralamasına göre ilk 400 aday arasında yer alanlar başvurabilecek. 

Başvuracakların, an az 4 yıllık lisans eğitimi veren hukuk, iktisat, siyasal bilgiler, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleriyle bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul olunan yurt içi ya da yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olmaları gerekiyor.

Başvurular, 25 Kasım-5 Aralık 2014 tarihleri arasında, www.gtb.gov.tr internet sayfasından elektronik ortamda yapılacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)