E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiGöstergesi 'AL' veren hisseler---

Göstergesi 'AL' veren hisseler

Göstergesi 'AL' veren hisseler
14 Ocak 2011 - 10:11 borsagundem.com

İMKB 100 endeksinde göstergeleri 'AL' sinyali veren hisseler


Finnet

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet şah24 Ocak 2011 00:32

    çok tehlikeli al demişler. teknik analiz ilk dörtte fiyasko. geçen hafta afyon için söylendi al. ama haftalık değil uzun vadede al denilmediği için epey yüksek bir meblağdan satın alındı şimdi o meblağa çıkmaya çalışıyorum:)) hakeza galatasaray da öyle idi. kısa vadeli yatırımca perşembe günü itibariyle alım yapmalı hatta cuma günü. pazartesi ve salı günü de üst noktadayken satış yapmalı diye düşünüyorum. iki haftalık deneyimdir. sadece yorumdur. tavsiye değildir.

  • ahmet16 Ocak 2011 00:14

    slm ben hisse alıp satmak istiyorum yeniyim hiç bilgim yok bana ne yol gösterirsiniz bankalardan yardım alabilirmiyim nasıl olur çok meraklıyım ve hevesliyim

  • 15 Ocak 2011 00:34

    bunnar ne vya neye göre kim hsplıyo, biri staj versin ben gibi bilgisiz yeni yatırımcılara

  • 14 Ocak 2011 22:00

    "HEPSİNİN AA/AS'NI RSI'LEYİNCE DE BAYAĞI RAHAT OLMAKTAYIM" burada ne demek istediniz tam olarak anlamadım.eğer açıklarsanız sevinirim.Bu al sat sinyallerinden pek anlamıyorumda :)

  • 14 Ocak 2011 11:35

    BEN GENELDE BİR HİSSENİN MACD'I AL VERMİŞSE SATIYORUM,HEP KAZANIYORUM.AYRICA HEPSİNİN AA/AS'NI RSI'LEYİNCE DE BAYAĞI RAHAT OLMAKTAYIM.TEKNİK ANALİZCİLERE DE TAVSİYE EDERİM.