E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiDeutsche Bank hisse tavsiyelerini değiştirdi---

Deutsche Bank hisse tavsiyelerini değiştirdi

Deutsche Bank hisse tavsiyelerini değiştirdi
21 Kasım 2014 - 11:18 borsagundem.com

Deutsche Bank, Türk hisse senedi piyasasına yönelik tavsiyelerinde değişikliğe gitti

Deutsche Bank iyileşen kısa vadeli makro görünüm ve TCMB'nin 2015 ilk çeyrekte para politikasını gevşeteceği yönünde oluşan beklentiler ışığında Türk hisse senedi piyasasına yönelik tavsiyelerinde değişikliğe gitti.
    
Olumlu makro ekonomik ortamın hızlı dezenflasyon ve düşük faizler ile desteklenmesinin Türk hisse senetlerine kısa vadede gelişmekte olan piyasalardaki benzerlerinden daha iyi performans göstermeye devam etme imkanı vereceğini öngören Deutsche Bank, Türk sigorta ve enerji sektörü için tavsiyesini 'ağırlığını azalt'tan 'nötr'e yükseltti.
   
Beklentilerden güçlü araç talebi ve 2014 3. çeyrekteki beklentilerden iyi faaliyet performansına bağlı olarak otomotiv sektörü için tavsiyesini 'ağırlığını artır'a çıkaran Deutsche Bank, petrol ve gaz sektörü ise tavsiyesini 'ağırlığını azalt'a indirdi.
    
Deutsche Bank, otomotiv sektörünün yanı sıra havacılık, inşaat, gayrimenkul yatırım ortaklığı, telekom ve beyaz eşya sektörleri için 'ağırlığını artır' tavsiyesinde bulunurken, petrol ve gaz sektörünün yanı sıra cam ve perakende sektörleri için 'ağırlığını azalt' tavsiyesinde bulundu.
    
Deutsche Bank, sigorta ve enerji sektörlerinin yanı sıra bankacılık, içecek, metal ve madencilik sektörleri için de 'nötr' tavsiyesinde bulundu.
    
Deutsche Bank raporunda en beğendiği hisseler olarak Aksigorta, Arçelik, Aygaz, Emlak GYO, Garanti Bankası, Tekfen Holding, Turkcell, THY ve Türk Telekom'a yer verirken, en az beğendiği hisseler olarak Akenerji, Albaraka Türk, Anadolu Efes ve Petkim'i işaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)