Ana SayfaHisse Öneri ListesiBilanço beklentisi iyi 8 hisse---

Bilanço beklentisi iyi 8 hisse

1 / 9
Bilanço beklentisi  iyi 8 hisse
14 Ekim 2014 - 16:44 www.borsagundem.com

Borsa İstanbul'da (BIST) yılın üçüncü çeyreğine yönelik (dokuz aylık ) bilançoların açıklanmasına çok az bir süre kaldı. Holding ve yatı¬rım ortaklıklarının 30 Ekim, sanayi şirketleri ve bankaların ise 10 Kasım tarihine kadar bilançolarını borsaya bildirmesi gerekiyor. Her bilanço dönemi öncesinde olduğu gibi borsa yatırımcıları ve analistler ise şirketlerin bilanço beklentilerine yönelik analizler doğrultusunda pozisyon yenilemeye başladılar bile.
İdil Taraklı’nın Para Dergisi’ndeki haberine göre analistler yılın üçüncü çeyreğinde cam, demir-çelik, çimento gibi sektörlerin olumlu bilançolarıyla öne çıkmasını, banka karlarının ise dengeleneceğini düşünüyorlar. Bilanço analizinde sadece dokuz aylık dönemi analiz etmenin bazı özel ve önemli durumların gözden kaçmasına neden olabileceğini ifade eden analistler, yatırımcılara geçmiş dönem ile de karşılaştırma yapmalarını öneriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • NURCAN ALPAY15 Ekim 2014 00:05

    TABİKİ KATMERLİ OLUR.PETROL 85 DOLAR DÜŞTÜ.BUNLARDA TIK YOK.AMA 5 DOLAR ÇIKSIN ZAMMI KOYARLAR.AYIPTIR GÜNAHTIR.ONUNİÇİN BU MEMLEKETİN İKİ YAKASI BİR ARAYA GELMİYOR AH ALMAKTN.BAKANLIK MATBU ALIYORUM VERGİMİ DİYOR ARTTIRMIYORUM DÜŞÜRMÜYORUMM.EEE 35 DOLAR DÜŞTÜ ALOO 35

  • veli14 Ekim 2014 20:50

    trakya camı senelerce takip ederim yatırımcısına 3 kuruş faydasını görmedim varsa yoksa kendi kesesini doldurur