E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporZirve kapışmasında Kayserispor acımadı!---

Zirve kapışmasında Kayserispor acımadı!

Zirve kapışmasında Kayserispor acımadı!
07 Aralık 2014 - 20:53 borsagundem.com

PTT 1. Lig'de iki zirve ekibinin karşılaşmasında Kayserispor, Osmanlıspor'u 3-1 mağlup etti

PTT 1. Lig'in 12. haftasında Kayserispor ileOsmanlıspor karşı karşıya geldi. Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı'nda oynanan maçtaev sahibi Kayserispor 3-1 galip geldi.
Kayserispor'a galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Marko Simic, 69. dakikada Mert Nobre ve 90. dakikada Diego Biseswar attı. Osmanlıspor'un tek golünü ise 21. dakikada penaltıdan Muhammet Reis attı. Kayserispor, 84. dakikada Bilal Aziz ile bir penaltıdan faydalanamadı. Osmanlıspor'un yıldız orta saha oyuncusu Muhammt Reis 57. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

PTT 1. Lig'in namağlup tek takımı olarak haftaya giren ve lider durumda bulunan Osmanlıspor, bu sonucun ardından namağlup ünvanını yitirdi ve 27 puanda kaldı, liderliğini korudu. Kayserispor ise 25 puana yükseldi ve lider Osmanlıspor ile arasındaki puan farkını ikiye indirdi.

PTT 1. Lig'in 13. haftasunda Kayserispor, Adanaspor'u ağırlayacak. Osmanlıspor ise sahasında Karadeniz temsilcisi Samsunspor ile karşılaşacak.
Kayserispor: 3 - Osmanlıspor: 1

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Fırat Aydınus, Kemal Yılmaz, Erdem Bayık
Kayserispor: Hakan Arıkan, Abdullah Durak, Cemil Adıcan, Simic, Alper Uludağ, İbrahim Dağaşan, Mijailovic (Dk. 65 Okay Yokuşlu), Biseswar, Anıl Taşdemir (Dk. 62 Mehmet Eren Boyraz), Turgut Doğan Şahin, Nobre (Dk. 79 Serkan Kurtuluş)
Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Muhammed Bayır, Ahmet Görkem Görk, Soro, Bilal Aziz Özer, Serdar Deliktaş (Dk. 81 Dilaver Güçlü, Tisdell (Dk. 81 Sapara), Ragıp Başdağ, Galip Güzel (Dk. 60 Tugay Kaçar), Muhammet Reis, Mehmet Yıldız
Goller: Dk. 5 Simic, Dk. 69 Nobre, Dk. 90 Biseswar (Kayserispor), Dk. 21 Muhammet Reis (penaltıdan) (Osmanlıspor)
Kırmızı kart: Dk. 57 Muhammet Reis (Osmanlıspor)
Sarı kartlar: Dk. 21 Nobre, Dk. 61 Mijailovic, Dk. 83 Okay Yokuşlu (Kayserispor), Dk. 31 Galip Güzel, Dk. 32 Ragıp Başdağ, Dk. 40 Bilal Aziz Özer (Osmanlıspor)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)