E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisZiraat Yatırım’da operasyon---

Ziraat Yatırım’da operasyon

Ziraat Yatırım’da operasyon
15 Nisan 2016 - 16:59 borsagundem.com

Bir şikayet dilekçesi üzerine başlatılan soruşturmada Genel Müdür Gönen dahil 20 kişi görevden alındı. Yeni Genel Müdür Hasan Öztaş…

BORSAGUNDEM.COM / ÖZEL HABER

Ziraat Yatırım’da genel müdür başta olmak üzere 20 kişi dün itibarıyla görevinden alındı. Genel Müdür Mehmet Gönen, görevden alınarak ‘genel müdür danışmanlığı’na getirildi. 

Görevden alma bildiriminin ise mail ortamında yapıldığı öğrenildi. Borsagundem.com’a gelen bilgilere göre uzun süredir terfi ettirilemeyen bir çalışan bankanı üst yönetimine, “Umreye gittiğim için beni terfi ettirmiyorlar” şeklinde bir şikayet dilekçesi gönderdi. Bunun üzerine inceleme başlatan Ziraat Bankası yönetimi de şikayet dilekçesini gönderen kişi dahil birçok şube ve Ziraat Yatırım Genel Müdürlük çalışanının işine son verdi. Ziraat Yatırım’ın yeni Genel Müdürü olarak atanan Hasan Öztaş ise bankanın Hazine yönetiminden bir isim.  8 şube ve 12 irtibat bürosu olan Ziraat Yatırım’ın 118 çalışanı bulunuyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kahraman ustaoğlu19 Nisan 2016 18:16

    misafire cevap : bu haberden yola çıkarak umreye gitmekle kariyer beklentisi arasında bir ilişki kurmak en hafif tabiriyle gerizekalılık . Bence haberi tekrar okuyun , böyle bir beklenti içinde olunduğuna dair bir bilgi yok. Haberden bu çıkarımı yapacak yeterli veri de yok. Gerçek şu ki; -finans piyasalarında çalışan çoğu insanın bildiği bir gerçek ;- yönetici konumunda olan bazı zihniyetlerin, işlerini ne kadar kusursuz yaparlarsa yapsınlar muhafazakar dünya görüşüne sahip olan çalışanları birer vebalı gibi görmesi. Terfilerde profesyonel kararlar alınması gerekirken ikili ilişkilerin daha ön planda olması. Ziraat yatırım gibi kurumsal bir yapının haberin içeriğine göre böyle bir kararı alması da ayrı bir çelişki. Acı Türkiye gerçekleri. Ama Yeni Türkiye'ye yakışmayan gerçekler.

  • Sahin17 Nisan 2016 22:41

    Misafire cevap: Haberden olayın sizin anladığınızın tam tersi olduğu anlaşılıyor gibi... Yani şikayet eden umreye gittiği için terfi ettirilmemiş diye şikayet etmiş sanki

  • GERÇEK Mİ ?17 Nisan 2016 22:25

    Bu kurumu denetleyen üst makamlar yok mu? Dünyanın sayılı bankaları arasında yer alan Ziraat Bankasına yakışan bir hareket değil ? Yöneticiler beceriksizliklerini zavallı personeli işten atarak kapatmaya mı çalışıyor ? Başka ülkede olsa muhalefet bunu meclis gündemine getirirdi ? Yetkililer bu olayın gerçek yüzünü açıklamalı..

  • misafir17 Nisan 2016 21:44

    umreye her giden neden terfi ettirilsinki umre ile kariyeri karistiran geri zekalilar her yeri istila etti

  • Surup17 Nisan 2016 19:30

    İnvesting umre de çalışıyor niyekine

  • Yol16 Nisan 2016 23:16

    Suz Luk Mu Var Ki Araştırılsın

  • MUSTAFA16 Nisan 2016 22:36

    SAÇMALAMASINLAR ÇOÇUK MU KANDIRIYORLAR

  • Ali16 Nisan 2016 20:31

    İnsanlarin ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı kesin başka birşey vardir adaletsizligini bir kez daha gösterdin ülkemin guzel insanı.

  • ersin 16 Nisan 2016 10:41

    kadir bey bende katılıyorum çünkü şikayet dilekçesi vereni de işten atmışlar. kesin başka bişey var

  • kadir16 Nisan 2016 00:20

    pek inandırıcı gelmedi işin için de başka bir iş vardır

  • şakadır 15 Nisan 2016 23:41

    şakadır şakaaaaaa hadi canım