E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporZiraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe - Galatasaray finali---

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe - Galatasaray finali

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe - Galatasaray finali
05 Mayıs 2016 - 21:18 borsagundem.com

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş mücadelesinde Torku Konyaspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe, finalde ezeli rakibi Galatasaray'ın rakibi oldu

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Torku Konyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, 2-0'lık galibiyetle adını finale yazdırdı ve Galatasaray'ın rakibi oldu.

Konya'da oynanan ilk maçı 3-0 kazanan sarı lacivertli ekip, kendi sahasında oynadığı rövanş karşılaşmasında ilk yarıyı golsüz beraberlikle tamamladı.

İkinci yarının hemen başında 47. dakikada Fernandao ile golü bulan sarı lacivertliler, 1-0 öne geçti. Maçın 71. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Brezilyalı golcü, kazanılan penaltı vuruşunu gole çevirdi ve durumu 2-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe mücadeleyi 2-0 kazanarak adını finale yazdıran taraf oldu.

Fenerbahçe, 26 Mayıs 2016 tarihinde Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde ezeli rakibi Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

4 AS OYUNCU KADRODA YOK
Vitor Pereira, as oyuncuları Volkan Demirel, Van Persie, Nani ve Alves'i 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Medipol Başakşehir'le oynanacak maçı düşünen Pereira, bu isimlerin yanı sıra Mehmet Topuz ile sakatlığı devam eden Lazar Markovic ve kadro dışı kalan Caner Erkin'e maç kadrosunda yer vermedi.

MEIRELES 52 GÜN SONRA KADRODA
Sarı-lacivertlilerde sakatlığını atlatan Raul Meireles, 52 gün sonra maç kadrosuna alındı. Portekizli futbolcu en son Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 13 Mart'ta oynanan Kayserispor maçında kadroda yer almıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)