E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZarrab’ın ‘menfaat çatışması’ oturumları sona erdi---

Zarrab’ın ‘menfaat çatışması’ oturumları sona erdi

Zarrab’ın ‘menfaat çatışması’ oturumları sona erdi
26 Mayıs 2017 - 05:42 borsagundem.com

Zarrab'ın savunma ekibinde bulunan bazı isimlerin bağlı olduğu hukuk bürolarının, mağdur olma ihtimalleri bulunan bankaları da temsil ettiği iddiasıyla gerçekleştirilen ara duruşmalar sona erdi

ABD’de tutuklu işadamı Reza Zarrab’ın savunma ekibine kattığı New York eski Belediye başkanı Rudy Giuliani ve eski adalet bakanı Michael Mukasey’in temsil ettikleri hukuk firmalarının davada mağdur olma potansiyelleri olan yedi bankayı da temsil ediyor olmalarının menfaat çatışması yarattığı iddiasıyla gerçekleştirilen ara duruşmalar sona erdi.

Yargıç Richard Berman, duruşma sonunda kararını yakında duyuracağını söyledi. Yargıç Berman duruşmada Zarrab’a menfaat çatışmasından ne anladığını sordu. Zarrab da "Teorik olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri ile benim menfaatlerimin farklılık gösterdiğini ve bunun bir menfaat çatışması yarattığını tamamen anlıyorum. Bazı durumlarda Türkiye Cumhuriyeti’ne bazı durumlarda da bana zarar verebileceğini anlıyorum. Bilinçli olarak bu konudaki haklarımdan tamamen feragat ediyorum" yanıtını verdi. (Hürriyet / Razi Canikligil)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)