E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZarrab davası savcısından soruşturma yorumu---

Zarrab davası savcısından soruşturma yorumu

Zarrab davası savcısından soruşturma yorumu
22 Kasım 2017 - 07:32 borsagundem.com

New York Güney Bölgesi Başsavcı Joon H. Kim, Zarrab soruşturmasını başlatan Bharara ile kendisi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma açılması ile ilgili olarak, "Duyunca şaka sandım, bu çok komik" dedi

ABD’de görülen Reza Zarrab davasıyla ilgili son dönemlerde Türk Hükümeti tarafından yapılan açıklamalara karşı, Mahkeme Hakimi Richard Berman'dan flaş bir çıkış geldi. Berman, mahkeme çalışanlarından bilgi alınmaya çalışıldığını iddia etti. New York Güney Bölgesi Başsavcı Joon H. Kim da Reza Zarrab soruşturmasını başlatan Preet Bharara ile kendisi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma açılması ile ilgili olarak, "Duyunca şaka sandım, bu çok komik" dedi.

Mahkeme Hakimi Richard Berman, jürili duruşmaya günler kala önemli iddialarda bulundu. Berman, isim vermeden bazı çevrelerin davayla ilgili olup bitenler hakkında mahkeme çalışanlarından bilgi alınmaya çalışıldığına dair duyumlar olduğunu söyledi. Richard Berman, bu olayı yetkililere rapor edeceğini de vurguladı.

BAŞSVACIDAN DA AÇIKLAMA: BU ÇOK KOMİK

New York Güney Bölgesi Başsavcı Joon H. Kim da Reza Zarrab soruşturmasını başlatan Preet Bharara ile kendisi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma açılması ile ilgili olarak, “Duyunca şaka sandım, bu çok komik” dedi.

Kim, başsavcılık ofisinde Gülen cemaatine bağlı kimse olmadığını, hukukun üstünlüğüne inadıklarını ve buna uygun olarak Reza Zarrab hakkındaki soruşturma dosyasını açtıklarını belirtti.
Bu konuda söyleyecek çok bir şeyi olmadığını belirten Kim, “Hatta Adalet Bakanlığımıza, başsavcılık ofisimize ve mahkemelerimize Gülencilerin sızdığı haberlerini de okudum. Bu iddialar çok komik”diye konuştu. (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet yılmaz22 Kasım 2017 21:01

    amerika TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ katarla karıştırmış pydli,fetöcü,deaşlı,pkklı köpeklerin sana yalnış istihbarat vermiş.

  • Yılmaz22 Kasım 2017 20:33

    Yargı ve siyaset atışmaları gibi görünsede yaşananlar son 8 yıldır direkt istihbarat örgütleri petrol ve silah şirketlerinin lobisi,.burada abd yönetimleri de kukla,demokratı da cumhuriyetçilei de nihai hedefe kilitlenmiş durumda o da BOP projesi ve bölgede 25 ülkecik oluşturmak

  • brathma22 Kasım 2017 13:25

    zarraba neden bu kadar angaje oldu akp onu anlamadım. iran direk adamı idamla yargıladı. konuyu kapattı gitti. biz atese odun atıyoruz.

  • Her hafta geliyor 22 Kasım 2017 12:15

    Bu savcı her hafta Sultanahmet te geziyor konvoy halinde diye bizimkiler anlamıyor. Yakalanır diye Yorum yazan arkadaşlar evet tutuklatabilirsiniz:) Konvoy halinde Japon Çinli Koreli gezenlere saldırabilir vatandaş :) Ya kardeşim gelir mi adam ya ,kendi ülkesinde gezse yeter,normal turist gelmiyor memlekete biraz beyin takviyesi yaptırın kendinize ya

  • gobel6622 Kasım 2017 11:31

    Ben de zarrab'a İran ambargosunu deldin diye dava açıldığını duyduğumda çok komik bulmuştum.

  • bu dünyadan biri22 Kasım 2017 10:32

    valla şaka gibi, şimdi dünyanın başka bir yerinde bir savcı da türk savcı için soruşturma açsa ne olur? rüşvet almadık diye beyanat versinler bakanlar, hukuku alet etmesinler. hukukta siyasetçilere alet olmasın.

  • türole22 Kasım 2017 08:59

    ak troller iyi çalışıyor

  • ıtri22 Kasım 2017 08:39

    mütekabiliyet ilkesi abartmamak lazım, komik duruma düşüyor ülke

  • KILIÇ22 Kasım 2017 08:01

    AÇTIGIN DAVAYA BAKILIRSA TERÖR ÖRGÜTÜ KOMUTASINDAN EMİR ALMIŞ GİBİYSEN TABİKİ KARŞINDAKİ SENİ DAVALAR.

  • FATİH FATİH22 Kasım 2017 07:58

    şakamı gerçekmi görürsün Tabiki Türkiyeye Gelemezsin Gelirsen Tutuklanacaksın Ve Türk adaletine Hesap vereceksin Şantajcı ülkenin savcusu

  • vatandasin biri22 Kasım 2017 07:37

    sozcude savcinin avukati gibi haber yapmis. bravo.