E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYurt genelinde FETÖ operasyonları başladı---

Yurt genelinde FETÖ operasyonları başladı

Yurt genelinde FETÖ operasyonları başladı
26 Nisan 2017 - 09:06 borsagundem.com

Yurt genelinde FETÖ operasyonu başladı. Şu ana kadar 803 kişi gözaltına alındı. Operasyon devam ediyor

Emniyet'teki FETÖ yapılanmasına yönelik 81 ilde operasyon başlatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman soylu, şu ana kadar 72 ilde 1009 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün emniyet teşkilatı içerisindeki mahrem yapılanmasına yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Türkiye genelinde 81 ildeki operasyona 8 bin 500 polis katılıyor. İçişleri Bakanı Süleyman soylu, şu ana kadar 72 ilde 1009 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, FETÖ yapılanmasına karşı büyük bir operasyon başlatıldığı belirtilerek, “Emniyet teşkilatı içindeki FETÖ üyelerinin sivil mahrem imamı olan 81 ilde bin kişi hakkında gözaltı kararı verilmiştir” denildi.

*Kırklareli'nde gerçekleştirilen operasyonda emniyetin sözde imamı olduğu öne sürülen 4 öğretmenden M.Ç. ile A.K. gözaltına alındı. Firari şüpheli M.T. ile S.T'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

*Van’da 36 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu belirtildi. Sabah saatlerinde Van’da başlatılan operasyonda kapsamında 5 polis memuru gözaltına alnırken, 6 şüphelinin tutuklu olduğu ve diğer şüphelilerin ise arandığı belirtildi.

*Edirne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri de operasyon kapsamında M.T ve N.G'yi gözaltına aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aslan26 Nisan 2017 12:20

    maşallah şimdiye kadar neredeydiniz. dinle devlet işleriniz ayırmadığınız sürecek fetö gider retögelir retö gider bitö gelir. sağlam temizlik lazım