E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan gerginlik yaratıyor---

Yunanistan gerginlik yaratıyor

Yunanistan gerginlik yaratıyor
12 Mart 2018 - 17:12 borsagundem.com

Türkiye ile Yunanistan arasından son zamanlarda yaşanan gerginliğe bir yenisi daha eklenecek

Türkiye sınırını geçen 2 Yunan askerin tutuklanmasının ardından Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopulos, "Türkiye bizi mecbur bırakırsa atalarımızın yaptığını yaparız." diyerek Türkiye'yi tehdit etmişti.

'İYİ BİR TARİH KİTABI OKUSUNLAR'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da "Hafıza tazelemek isteyenler gitsinler yakın tarihlerine baksınlar. Boylarından büyük laflar edenler gitsinler masal yerine önce iyi bir tarih kitabı okusunlar. Sakarya Meydan Muharebesi'nde salamura olmaktan nasıl kurtulduklarını, denize dökülerek burayı terk ettiklerini unutmasınlar" sözleriyle yanıt vermişti.

YUNANİSTAN PROVOKASYON PEŞİNDE

İstediğini alamayan Yunanistan, yeni bir hamle yaparak Türkiye sınırına yakın bölgelerde askeri tatbikat yapacağını açıkladı.

Yaklaşık 2 ay önce de provokasyon amacıyla Kardak'a yaklaşan Yunan gemisi, sahil güvenlik ekipleri tarafından arkadan çarpılarak bölgeden uzaklaştırılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • alkan ulukan12 Mart 2018 21:09

    gergınlık bızım ısımız.o kadar gergınız kı ,sabah kalktıgımızda 3. duınya savası cıkmıs olsa, neden gecıktıgını sorgularız. bence akıllarını baslarına alsınlar zıra patlayacak yer arıyoruz bıze sebep vermesınler...

  • Cengiz Kafkas12 Mart 2018 19:50

    Yunan borçla iflasın ortasında depeleniyor.Hiç bir sanayisi yok.Bunlar yine Türk'ün tokatını yemek için şarlatanlık yapıyorlar.Yunanistan demek yalancı-üçkagıtcı anlamına gelir.Fransızca lügate baksınlar...

  • bir yorum12 Mart 2018 18:28

    Veliler meclisi toplanmış yunanistan Türkiyeye saldırıp trakya bölgesini alacaklarmış.Onun için ismailağa cemaatı trakyadan arsa ev falan almıyorlarmış.Yahu orası bizim toprağımız yani yunan gelince sıvışacan mı.Orada bir karış toprağı yunanlılara vermeyiz demen gerekirken şeyh hazretleri müridlerine trakyadan ev arsa arzi almayın diye tembih etmiş.Ne günlere kaldık.Yunanistan almanyanın piyonudur.Almanlar daha fazla Türkiyeyle sorun yaşamamak için yunanistanı öne sürüyor.Bunu görmek lazım.Şimdi Türkiye güneyle meşgul olduğu için batıdan da sürtüşmelere yaratmaya çalışıyorlar.

  • Vatandas12 Mart 2018 18:10

    Kaşınıyorlar.yerli füzelerimiz 150 km menzilli.2 tane gönderelim.yakında ermenistanda bunlar gibi baslar pravakasyona.Azeerbeycana biraz yigalım muhummatları.4 tarafımız düsman