E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYıldız Holding, Hero Gıda'daki payını satıyor---

Yıldız Holding, Hero Gıda'daki payını satıyor

Yıldız Holding, Hero Gıda'daki payını satıyor
10 Mart 2014 - 17:07 borsagundem.com

Yıldız Holding, ortağı Hero AG ile Hero Gıda'daki yüzde 50 hissesinin devrine ilişkin anlaşmayı imzaladı

Yıldız Holding, ortağı Hero AG ile Hero Gıda'daki yüzde 50 hissesinin devrine ilişkin anlaşmayı imzaladı. Türkiye'nin ilk bebek maması üretim tesislerini kuran ortaklık, 2003 yılından bu yana bu 
alanda başarılı şekilde hizmet veriyor. 

İki ortak arasında varılan anlaşma sonucunda Hero AG bundan sonra Hero Gıda'nın tamamının sahibi olurken, Yıldız Holding de Ülker Bebe bisküvisi markasını devralıyor olacak. Yıldız Holding, gelecek dönemde daha hızlı büyüyen ve belli ölçeğin üzerindeki işlerine yoğunlaşacak.

Son 10 yıldır operasyonlarını başarıyla sürdüren Yıldız Holding - Hero AG ortaklığı, Türkiye'de bebek beslenmesi konusunda önemli gelişmelere imza attı. Hero Gıda, bünyesindeki Ar-Ge ekipleri, kuvvetli ürün pazarlama ve dağıtım çalışmaları ve diğer yatırımları ile bu alandaki fiyat ve kalite dengesinin sağlanmasında büyük rol oynadı. Ankara'da kurulan iki fabrikada üretilen kavanoz ve kaşık mamaları, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine de ihraç 
edildi.    

Bundan sonra Hero Gıda, Hero AG çatısı altında aynı kalitede ürünlerini üretmeye devam ederken, ürünlerin dağıtımını Yıldız Holding üstleniyor olacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 109,30
En Yüksek: 110,50
En Düşük: 107,80
Değişim -0,18 %
FK: 11,06
PD / DD: 2,08
İşlem Hacmi 454.208.917
Toplam Adet: 4.158.728
Ağırlıklı Ort.: 109,28
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)