E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım: Koç ne veriyorsa aynısını vereceğim---

Yıldırım: Koç ne veriyorsa aynısını vereceğim

Yıldırım: Koç ne veriyorsa aynısını vereceğim
02 Haziran 2018 - 18:30 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, "Sayın Ali Koç... Sen ne veriyorsan aynısını ben ve yönetimim verecek'' dedi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kongre üyelerine hitap etti.

Konuşmasına başlarken, kendisini alkışlayanları uyaran Yıldırım, "Alkışlamaya gerek yok. En sonunda alkışlayacaksınız" dedi.

Yıldırım, kongre üyeleri arasındaki gerginlik sonrası, "Bana yapılan saygısızlığı affetmem; ayıp oluyor" diye konuştu. Yıldırım, "Lütfen herkes kendine gelsin. Burası Fenerbahçe kongresi. 20 sene bu kulübe hizmet ettim, çocuğumun nafakasını verdim, hapis yattım. Ayıp oluyor. Yarın buradan üzülerek giderseniz. Kim seçilirse başkan o olur. Nedir yani? Televizyonlar veriyor, amigo gibi olduk" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, "Yargıtay hala 'Suçsuzsunuz' demedi ve biz de onların yakasına yapışamıyoruz. Sayın Ali Koç diyor ki 'Aziz Başkan merak etmesin konunun takipçisiyiz.' Ali kardeşim konuyu yanlış anlamış; bu benim değil, Fenerbahçe'nin davası" şeklinde konuştu.

Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları:

"Ali Koç, 101 kişinin BİMER'e yaptığı başvurudan endişe duyuyor. Bundan endişe duyan biri Fenerbahçe için hesap sorabilir mi? Ben bir yıl hapis yattım, hiçbiriniz bir gün bile yatamazsınız. O üzerinizdeki formaları bile ben yaptırdım."

"Çektiğim acıyı en çok, arkadaşları tarafından 'şikeci' diye dalga geçilen çocuklar, tribünlerde takımı için 'şikeci' diye bağrılan taraftarlar anlar. Herkes vazgeçse o çocukların hakkı için ben vazgeçmeyeceğim."

"Sayın Ali Koç... Sen ne veriyorsan aynısını ben ve yönetimim verecek. Futboldan anladığını söylüyorsun, gel futbolun başına sen geç. Ben amatör branşları yöneteyim. Fenerbahçe kazansın. Bu yarışın kazananı Fenerbahçe olsun."

"Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe."

"Ali Koç... Sen 12 Mayıs 2012'de şampiyonluk kaybedilirken burada değil miydin? Ben hapisteydim, ben burada olsaydım, Galatasaray burada kupa kaldıramazdı."

"Alex'i benim kadar sevemezsiniz ama ben Fenerbahçe'yi daha çok seviyorum. Ben kalktım, beni yuhaladınız. Ben tek başıma kalktım, hepinize rağmen Alex'i alkışladım. Çünkü o benim sporcumdu, ben onu seviyordum. Gitmesi gerekiyordu gönderdim."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dalgalı FRED03 Haziran 2018 10:27

    250 milyon Euro hemen düzeltme yapmış 150 trilyon 663 trilyonluk bir düzeltme adamın hayatı yalan

  • Kanarya02 Haziran 2018 23:31

    Seçimle gönderilmiş biri olmaktansa , zamanında bırakmak lazım. Değişik yüzler şart

  • ARMAGEDON02 Haziran 2018 23:27

    değişim şart . birazda başkaları yonetsin

  • Kanarya02 Haziran 2018 22:57

    Neye bir koltuğa yapışan bırakmıyor.

  • taraftar. 02 Haziran 2018 22:15

    Şampiyon olamadıktan sonra versen ne olur vermesen ne olur. çocuklar gibi kavga ediyorsunuz hemde borçlu fb için. kazanılan kupalarla büyük olunur parayla değil para araçtır rezilde yapar vezirde.tek büyük fenerbahçe.

  • Ali koc02 Haziran 2018 21:07

    Aziz baskan buyuksun baba

  • Fenerbahceli02 Haziran 2018 20:18

    Ali koç defol seni istemiyoruz

  • cingöz02 Haziran 2018 19:50

    Ne yani, ne verileceğine Ali Koç karar verecek, Aziz Yıldırım da bunları verecek mi? E o zaman niye Aziz Yıldırım'ı seçelim, direkt Ali Koç'u seçsek ya. Varsa bu Fenerbahçe seçimi Türkiye'nin özeti

  • azizsilin02 Haziran 2018 19:28

    sen Fener Bahçe den aldıklarını ver yeter. Bi git artık 20 yıl oldu var olan kredini de öldürdün. Seçilsen dahi seni hep yuhlamaya devam edeceğiz. Yeter artık defol git (6) (6) (6)