E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım'dan Menbiç açıklaması---

Yıldırım'dan Menbiç açıklaması

Yıldırım'dan Menbiç açıklaması
18 Haziran 2018 - 14:34 borsagundem.com

Yerel kaynaklardan sonra Başbakan Yıldırım da Türk askerinin Menbiç'te göreve başladığını duyurdu

Yerel kaynaklar, ABD ile yapılan anlaşma çerçevesinde Türk askerinin Menbiç’in dış mahallerine girdiğini aktardı. Bu gelişmenin üzerine Başbakan Binali Yıldırım da yaptığı açıklamada "Türk askeri bugün Menbiç'te göreve başladı" dedi.

"Bize düşen Suriye'de, Irak'ta iç karışıklığı sona erdirmek ve acı çeken bu insanların yurtlarına salimen dönmelerini sağlamak" ifadelerini kullanan Başbakan, "Son iki yılda ortaya koyduğumuz terörle mücadelede büyük mesafeler katettik. Yurt içinde bütün terör yuvalarını dağıttık, elhamdülillah her karış toprağımız güvenli hale geldi, artık terör örgütü dağa yavrularımızı çıkaramıyor. Çok bedel ödedik artık bedel ödemeyeceğiz. Geçmişten gelen ve ülkemize yakışmayan yasakları, haksızlıkları ortadan kaldırdık, her türlü ayrımcılığa ve inkar politikalarına son verdik" şeklinde açıklamada bulundu.

"Devlet de bölgedeki Kürt kardeşlerimizin konularıyla ilgili çok açılım yaptı fakat bu terör örgütü bunları gölgelemek için elinden geleni yaptı çünkü işler düzelirse onlara ekmek kalmıyor, piyasası tükeniyor, onun için ilk fırsatta yapılanları gölgelemek için şehirlerde, kırsallarda her yerde insanlara korku ve dehşet salmayı ihmal etmiyorlar" diye konuşan Yıldırım, "Türkiye'de hepimizin de sorunu PKK, FETÖ, DEAŞ terör sorunudur. Bunlar proje örgütlerdir, ağababası dışarıdadır" diye konuştu.

Binali Yıldırım sözlerine şöyle devam etti:

"Gençleri kazanarak, onların eline silah verenlerden onları kurtardık, ellerine kalem veriyoruz, geleceğe umutla bakmalarını sağlıyoruz. Bu memleketin tek bir evladının dahi vazgeçilemez olduğunu, ülkemiz için geleceğimiz için çok değerli olduğunu biliyoruz. Ülkemizin hiçbir şekilde geri götürülmesine, kaosa sürüklenmesine izin vermeyeceğiz. Bunu birlikte yapacağız."

İnsan seli! Akın akın geldiler...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ..18 Haziran 2018 22:36

    ABD ne arıyor menbiçte ? sanki masada kazanmış gibi anlatıyoruz. dünya para harcayan biz, en çok şehidi veren devlet biz, orayı temizleyen asker bizim asker, suriyeliler sivilleri kollayan benim millet.... menbiçde ABd nin ne işi olur yahu ? adamlar bedavadan konuyor temiz suriye şehirlerine, hemde işgalci olarak... ama biz menbiçe abd ile birlikte yönetime geçiyorz diyince masada kazanmış oluyoruz ? biri bana anlatsan nerede bu başarı? ABd orda iken, 1 tane askeri yaşamını suriyede yitirmemişken, bide menbitdeken, biz ne anlaşması, ne başarısı kazanmış oluyoruz? sayın başbakanım. ?

  • Tercüman18 Haziran 2018 17:59

    ABD nin amacına ulaşmasına canla başla destek oluyoruz demek istiyor.

  • Salih18 Haziran 2018 17:41

    Seçime yatırım millet bunu yutmaz