E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriYeşil Holding herkese 'Wowwo' dedirtiyor---

Yeşil Holding herkese 'Wowwo' dedirtiyor

Yeşil Holding herkese 'Wowwo' dedirtiyor
10 Ekim 2017 - 15:03 borsagundem.com

Türkiye, banka kredisiz, kefilsiz, senetle satış yapan otomotiv sitesi “wowwo.com”u konuşuyor. “AB’nin 2. el araç devi” olan e-ticaret sitesinde ünlü markalar, 6 bin otomobil bir arada…

Otomobil dünyası, marka sevenler, ‘arabam yok’ diyenler, sıfır kilometre el değmemiş araç peşinde koşanlar, bütçesi 2. el’e ayarlı olanlar için ‘Wowwo’ kapısı açıldı. Kefil, kredi derdiyle bunalanlar için ‘nefes alma’, 4 teker hayaliyle yananlar için ‘kavuşma’ zamanı…

Düne kadar şaşkınlık, heyecan yaratan bir olaya ‘vovvv’ çekilirdi.

Bugünlerde espri ‘Wowwo’ ile değişti. Ve e-ticaret anlayışı da…

AVRUPA’NIN 2. EL ARAÇ DEVİ

Bünyesinde halka açık firmalar barındıran ünlü Yeşil Holding’in küresel nidayı taca attıran grup şirketi “wowwo.com”, kredi kartına yenik düşen ‘senet’i ‘nostalji’ sepetinden çıkarıp, yeniden hayata geçirdi. Banka kredisiyle uğraşmak istemeyen her Türk vatandaşını araç sahibi yapmak için yola çıkan e-ticaret sitesi bu arada, “Avrupa’nın 2. el araç devi” koltuğuna da oturdu.

TÜRKİYE WOWWO.COM’U KONUŞUYOR

Wowwo.com, siyasi, diplomatik, askeri, bunca yoğun, bunca krizli, bunca peş peşe gelen gündem içinde bile Türkiye’ye ‘otomotiv’i konuşturan bir adres olmanın övüncüyle…

2. el ve sıfır kilometre arabaları, rakipsiz ve esnek ödeme koşullarıyla kefilsiz, banka kredisiz ve senetle taksitli satış yapan e-ticaret girişimi olarak son günlerde tüm Türkiye’nin dilinde.

FIRSATLAR SİTESİ

Wowwo.com,  geniş araç portföyü ve  hizmetiyle, girene, bakana, seçene fırsat üstüne fırsat sunan bir sistem.

Çünkü…

BMW’den Audi’ye, Chevrolet’den Honda’ya, Land Rover’dan Opel’e, Jaguar’dan Maserati’ye, Renault’dan, Jeep’e tüm dev markalar, yeni modelleriyle, en çok ilgi görenleriyle, en uygun fiyat seçenekleriyle 6 binden fazla araç, bir arada. Üstelik bir ‘tık’la bilgisayarınızda, cep’inizde… 

VADE FARKI İNDİRİMİ UYGULAMASI  

En başta, araç alırken banka kredi skoruna bakılmadan yapılan onaylama, banka kredi hakkınızı serbest bırakan, satarken ya da değiştirmek istediğinizde tüketiciye sağlanan müthiş kolaylıklar, geri ödemede vade farkı indirimi uygulaması, wowwo.com’un cazibe noktaları. Ama bunlar sadece bir kaçı.

TÜRKİYE’YE YAYILMIŞ GÜÇLÜ TESLİMAT AĞI

Tüm araçların expertizinin yapıldığını, İstanbul, Ankara ve İzmir’de üç showroom bulunduğunu belirten, Türkiye’nin her köşesine teslimat sağlayan güçlü bir ağa sahip olduklarını vurgulayan yetkililer,  “Dilerseniz aracınızı istediğiniz zaman Wowwo‘ya geri satabiliyorsunuz. Kalan senet borcunuzu bu şekilde ve indirimli olarak kapatıp, üstünü nakit alabiliyorsunuz” diye konuşuyor.

Verilen bilgiye göre banka kredisiyle karşılaştırdığınızda Wowwo avantajları şöyle sıralanıyor.

İŞTE O AVANTAJLAR…

* Banka kredi skorunuza bakılmadan onaylanıyorsunuz.

* Araç almaya gittiğinizde "bana banka kredisi çıkar mı?" endişeniz olmuyor, kendinizden ve alım gücünüzden eminsiniz. Dolayısı ile araç pazarlığında eliniz güçlü oluyor. 900' den fazla üye galerimizde bu gücünüzü fiyat avantajına çevirebiliyorsunuz.

* Banka krediniz bloke olmuyor, ileride bir kredi ihtiyacınız olduğunda bankadan kredi çekebiliyorsunuz.

* Aracı aldınız, 1 yıl sonra satmak veya değiştirmek istediğinizde geri ödemede, Wowwo vade farkı indirimi uyguluyor anapara borcunuzu indirimli olarak kapatabiliyorsunuz. Banka kredisinde önden ödediklerinizin çoğu faiz gideri olduğu için, anapara borcunuz azalmıyor ve ödemiş olduğunuz bedellerin çoğu faize gidiyor. Ayrıca bankalar erken kapama ile ilgili herhangi bir faiz indirimi de uygulamıyor.

* Aracınızı satmak isterseniz, önce banka kredisini kapatmak, bankanın rehinini kaldırmak ve sonrasında aracın devrini yapmanız gerektiği için aracınızı satmanız zorlaşıyor ve banka kredisi bitene kadar kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz. Wowwo’da ise aracınızı satmanız çok kolay, aracınızı satın alacak kişi ile beraber Wowwo’ya gelmeniz yeterli.

6. Dilerseniz aracınızı istediğiniz zaman Wowwo’ya geri satabiliyorsunuz. Kalan senet borcunuzu bu şekilde ve indirimli olarak kapatıp, üstünü nakit alabiliyorsunuz.

7. Dilerseniz, senet ödemeleriniz devam ederken Wowwo’dan yeni bir araç ile takas edebiliyorsunuz.

8. Yönlendirdiğiniz her müşteri için 1000 TL' lik senet ödemeniz, SİL-TAKSİT sistemi ile siliniyor.

9. Wowwo, aracınızın kasko bedelini senet ödemelerinize ilave etme kolaylığı sağlıyor.

Yani söylenen o ki, "Bbir tıkla giriyorsunuz, seçtiğiniz, beğendiğiniz, arzu ettiğiniz arabaya biniyorsunuz. Hem de güvenli bir uygulamayla…”

Henüz araç sahibi değilseniz siz de Wowwo diyebilirsiniz…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sevda şeker22 Ekim 2019 10:35

    mayıs 2018 de aldığım aracımızın borcunu erken kapama yaparak 30 eylül 2019 tarihinde kapattım haciz ve rehin kaldırma işlemlerinde çok sıkıntı çıkarıyorlar. 15 iş günü beklemeniz gerek diyorlar fakat çok daha uzun sürüyo tam bir rezalet geri ödemede hiç bir indirim yapmıyolar üstelik sözleşmede yazmamasına rağmen fek ücreti istiyorlar 1000 tl civarı kesinlikle tavsiye etmem elinizi verip kolunuzu kaptırdığınız bir firma mahkemede hesaplaşıcaz onlarla

  • Şevki Akbulut05 Nisan 2018 16:37

    Wowwo bankanın kredi vermediği müşterilerine %30 peşinat ve 36 ay taksit ile araç verebiliyor. Bildiğim kadarı ile bünyelerinde 18 binden fazla aracı barındırıyorlar. Her bütçeye uyacak tipten araç mevcut ellerinde.

  • ali04 Mart 2018 16:25

    helal olsun baş döndürücü bir gelişme iş bilmek bam başka bir şey adamlar hem kazanıyor hem kazandırıyor

  • Samet İşigüzel 07 Aralık 2017 13:41

    kredi notum düşük olduğundan bende senetle araba alıcam. Wowwodan araba alan yada giden görüşen varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar.

  • Sadık Yılmaz12 Ocak 2018 11:39

    yakın zamanda wowwodan aracımızı aldık 2 ay olmuştur . benim işlemlerim 4gün sürdü ama işlerim yoğun olduğu için olabilir çok . güvenilir iyi bir yer

  • Nihat E.11 Aralık 2017 15:48

    Wowwodan 8 ay önce aracımı aldım bir buçuk gün içinde araç sahibi oldum şu zamana kadar hiçbi kötü muamele yada prosedürle karşılaşmadım. Herkese tavsiye ederim benden size not Samet bey arabanızı iyi seçin kendi maddi durumunuza uygun olsun gerisi zaten wowwoda ödemesi kolay. Showrumları genelde kalabalık oluyo bu yüzden erken gidip görüşün hakkınızda hayırlısı olsun

  • MA11 Ekim 2017 16:55

    YEŞİL YATIRIMIN AMİRAL GEMİSİ WOWWO.

  • YKM11 Ekim 2017 11:09

    YEŞİL YATIRIM ÇOK BÜYÜYECEK....

  • alp11 Ekim 2017 10:19

    Vade faizleri cok az olursa on numara olur

  • Mehmet Durgur10 Ekim 2017 22:20

    Araba isteyipte alamayanlar icin gelmis gecmis en iyi kampanyayi yapmislar helal olsun..

  • Gg10 Ekim 2017 21:20

    Yeşil yatırım %50 ortak...

  • Sdk 10 Ekim 2017 18:45

    1 tlden 5 lira yaptı gelecek vaad ediyor şirket