E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni yol haritasında yatırım ve reform vurgusu---

Yeni yol haritasında yatırım ve reform vurgusu

Yeni yol haritasında yatırım ve reform vurgusu
19 Mayıs 2017 - 06:06 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 21 Mayıs’ın ardından açıklayacağı 6 aylık yol haritasının önemli bölümünü yatırımlar ve reform süreci oluşturacak

AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi’nde Genel Başkan seçilecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 Mayıs’tan sonra partisinin 2019 yılına kadar izleyeceği yol haritasını açıklayacak. Yeni dönemde ekonomide başta inşaat olmak üzere turizm ve enerji gibi sektörlere ağırlık verilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “21’inden sonra zaten her şeyimizi duyacaksınız. Başbakan olunca 100 günlük bir proje açıklamıştım. Şimdi yine bir yol haritası açıklarız. 100 olmaz da belki 6 ay olur” diyerek sinyalini verdiği sürecin ağırlıklı olarak yatırımlar ve reform sürecinden oluşacağı belirtiliyor. Erdoğan’ın Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Üçüncü Havalimanı ve Marmaray gibi yatırımları örnek göstererek, yeni projeleri açıklayacağı ifade ediliyor. Erdoğan, “icraat ve atılım dönemi” olarak ifade edeceği dönemde yapılacak projeler hakkında da bilgi verecek. (Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)