E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYeni kabineyle ilgili Rusya'dan açıklama---

Yeni kabineyle ilgili Rusya'dan açıklama

Yeni kabineyle ilgili Rusya'dan açıklama
10 Temmuz 2018 - 12:46 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yeni kabineyi açıklamasından sonra Rusya'dan konuyla ilişkin olumlu açıklama geldi

Rusya Federasyon Konseyi Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Yevgeniy Serebrennikov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede kilit bakanların pozisyonlarını koruduğunu ve bunun S-400 satışı da dahil askeri işbirliğinin hem devamına hem de gelişmesine imkan sunacağını belirtti.
Erdoğan'ın dün akşam açıkladığı yeni kabineyle ilgili görüşlerini Sputnik'e anlatan Serebrennikov, "Türkiye ile askeri alan da dahil işbirliğinin gelişeceği, S-400 füze savunma sistemlerinin Ankara tarafından satın alınacağı, tüm çalışmalarımızın ve hedeflerimizin geçerliliğini koruyacağı görüşündeyiz" dedi.

'BEKLENTİLERİN GERÇEKLEŞMESİ ABD VE NATO'NUN BASKISINA BAĞLI'

Bu beklentilerin gerçekleşmesinin hem Türkiye'nin politikasına hem de ABD ve diğer NATO ülkelerinin kuracağı baskıya bağlı olduğunu da kaydeden Serebrennikov, "Bu baskının askeri alandaki işbirliğimizi etkilemeyeceğini umuyoruz" diye ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pala remzi10 Temmuz 2018 15:00

    bu ruslarda kafa bulmuş..piyasaya bakmıyorlarmı...tarihi çöküş yaşıyoruz hemde ilk gün.ve tüm dünya piyasaları olumlu.****neymiş iyiymiş....