E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivYavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk kavga ---

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk kavga

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk kavga
27 Ağustos 2016 - 19:16 borsagundem.com

Açılışı dün yapılan boğazdaki köprüde manzaraya bakmak için duran sürücüyle peşinden gelen araçtakiler birbirine girdi, şoför cop çıkarıp karşılık vermeyi denedi.

İstanbul boğazını üçüncü kez birbirine bağlayanYavuz Sultan Selim Köprüsü'nde açılışın ardından ilk kavga gerçekleşti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Avrupayakasından Anadolu yakasına geçmek isteyen bir sürücü, emniyet şeridinde durarak manzarayı izlemek istedi. Bu sırada arkadan gelen bir başka aracı korna çalarak sürücüye bağırmaya başladı.

Araçtan inen iki kişi, emniyet şeridinde bekleyen aracın sürücüsünün üzerine yürüdü. Otomobil sürücüsü de araçtaki copunu alarak iki kişiye karşılık vermeye çalıştı. Araya giren diğer sürücüler kavganın büyümesini önledi.

Sakinleşen her iki araç sürücüsü de olay yerinden ayrıldı. Ailesi ile emniyet şeridinde bekleyen şahıs, "Emniyet şeridini kestim diye inip beni dövmeye kalktı. Polis bana bekleyebileceğimi söyledi ama arkamdan gelen sivil aracındaki şahıs inip benim arabamı yumrukladı, yolu kesiyorum diye" dedi.

Yolda kavga eden sürücüleri ayırmak için duran Kamyon sürücüsü ise "Hem emniyet şeridini kullanıyor hem de gelmiş adama vurmaya kalkıyor. Dengesizin teki işte saldırmaya çalışan. Böyle bir terbiyesizlik olabilir mi?" şeklinde ifadeler kullandı.

KAMYONET DEVRİLDİ

Kuzey Marmara Otoyolunda, bir kamyonet bariyerlere çarpıp otoyola devrildi. Kamyonette bulunan eşyaların yola savrulmasıyla otoyolda trafik oluşurken, kazada iki kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Yavuz Sultan Selim Köprüsünden geçerek Kuzey Marmara Otoyolunda Atatürk Havalimanı istikametine ilerleyen nakliye firmasına ait bir kamyonet, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrilen kamyonetteki eşyalar yola savruldu. Kazada araçta bulunan iki kişi hafif şekilde yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar durumu 112 acil ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlıkekipleri yaralıları ambulansla Arnavutköy devlet hastanesine kaldırdı.

Kazanın etkisiyle açılışı yeni yapılan Kuzey Marmara Otoyolu'nda Atatürk Havalimanıistikametinde yoğun trafik meydana geldi.

Olay yerine çağrılan vincin devrilen kamyoneti kaldırması sonucu trafik normale dönerken, polis ekipleri kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)