E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYavaş'tan İnce'ye cevap---

Yavaş'tan İnce'ye cevap

Yavaş'tan İnce'ye cevap
05 Eylül 2014 - 16:23 borsagundem.com

Mansur Yavaş isim vermeden CHP'li Muharrem İnce'ye yanıt verdi

CHP'nin yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mansur Yavaş, Muharrem İnce'nin isim vermeden kendisiyle ilgili yaptığı eleştiriye Twitter'dan yanıt verdi.

CHP Genel Başkan adayı Muharrem İnce, kurultaydaki konuşmasında isim vermeden MHP kökenli Mansur Yavaş'ın son yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapılmasını eleştirdi. 

İnce, Kılıçdaroğlu'na hitaben "Parti Meclisi'ne beni CHP'li zannederler diye girmeyenleri Başkent'e aday yapıyorsun" diyerek Yavaş'ın aday yapılmasına yüklendi.

Mansur Yavaş, İnce'nin bu sözlerine Twitter'dan isim vermeden yanıt verdi.

Yavaş, ''Sağ görüşlü bir kaç kişinin CHP den Mv olması ne partiyi sağa kaydırır ne de sağdan oy getirir. Bunu siyasetten anlayan herkes bilir.Ancak partiler bazen seçimlerden önce bazen seçimlerden sonra parti yada kişilerle  işbirliği yada güç birliği yapabilirler.Amaç sonuç almaktır. Kapris ya da inat sonuçta elde etmek istediğiniz hedefi istemediğiniz birine hediye etmekten başka sonuç doğurmaz.Dolayısı ile Ankara'da yapılan ''kendi değerlerini korumak'' kaydı ile yapılan iş ve güç birliğidir. Takdir Ankara'lılarındır.CHP Ankara ile ilgili tüm şahısları anketle Ankara'lılara sormuştur ve beni aday göstermiştir. Sonuç ve alınan oy sayısı ortadadır. Siz kendiniz sağa asla oy vermem diyeceksiniz ama sağcılardan oy isteyeceksiniz. Size oy vermeleri için neden yoksa neden versinler? Nitekim vermiyorlar. Ankarada gerek genel gerek yerel seçim sonuçları ile son yerel seçimde alınan oy sayı ve oranlarına lütfen bakınız. Bu suretle yapılan Güç Birliğinin sandığa nasıl yansıdığını görürsünüz.Hal böyle iken bu Güç Birliğine karşı çıkmayı anlamak mümkün değildir. Sagcı'lara bu kadar nefret kusarak sağcılardan oy istemek ??? Lütfen kendinize gelin ve artık ayılın...O sağcı bu şucu diyerek herkesi CHP den bu zihniyet uzaklaştırıyor.. Herkesi kucaklayıp iktidar olmak yerine biz kendimizle başbaşa kalalım . Hala iddialıyım 70 lerin politikasını,sağ-sol ile uğraşmayı bırakarak Ülke için herkes ile bir araya gelip proje üretmekten başka çare yok. Hem iktidardan her yönü ile şikayet ediyorsunuz hemde ''Güç birliği'' ne karşı çıkıyorsunuz.Türkiyede değil CHP de iktidar olmak hedefiniz.. Yanlışa engel olamadıktan sonra Parti de iktidar olsanız ne olur olmasanız ne olur.Bu nedenle Sayın Kılıçdaroğlu'nu kutlamak gerek..Tek kurtuluş yolu ülkesini seven herkes ile Türkiye için bir araya gelip,köhne çekişmeler yerine Proje tartışmak.. değerleri tartışmak boş.Değerleri tartışmak yerine herkes karşılıklı olarak değerlere saygı gösterip ülkesi için çözümü tartışmalıdır.ÖZET:BEN 76 MİLYONU SEVİYORUM.'' diye yazdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)