E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa​Yatırımcılar dikkat: Düzeltme geliyor---

​Yatırımcılar dikkat: Düzeltme geliyor

​Yatırımcılar dikkat: Düzeltme geliyor
21 Ağustos 2015 - 10:15 borsagundem.com

Yapılan bir analize göre Wall Street'e büyük düzeltme gelebilir

CNBC.com sitesinde yer alan bir analizde, Wall Street'te çok büyük bir düzeltmenin yaklaşmakta olduğu uyarısı yapıldı.

Habere göre, ABD ekonomisi tamamen yapay iyi verilerle yoluna devam ediyor ve bu veriler bir gün gerçekleri yansıttığında borsalar başta olmak üzere piyasalar satışa geçecek.

Analizde, ABD ekonomisinin daha fazla üretip, daha çok ürün satmak yerine, daha fazla kişiyi işten çıkarıp, maliyetlerin kesildiği bir atmosferde olduğuna işaret edildi.

Buna ek olarak, ABD'de siyasi belirsizliğin de her geçen arttığına dikkat çekildi ve piyasaların oldukça kırılgan hale geldiği belirtildi.

Analizin yazarı David Greenberg, "Bence piyasa yoruldu ve insanların uzun vadeli yatırımlarından elde ettikleri gelirler de azalmaya başladı. İlk anda bir panik yaşanacak ve sonra da satışa geçilecek" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gelmekte olan ...21 Ağustos 2015 15:32

    bütün olay ,çinin büyümesinin yarıya düşmesi,çinin yeni faizleri ve yakın çevre ülkelerin çinin gerilemesi ile ihracatlarının kalmaması dolayısıyla zaten büyümesi kalmayan ab ülkeleri yunanistan'ın batması rusya'nın ihraç malı petrolün yarı fiyata gitmesi ...beklenen büyük ekonomik durgunluğun ve borsa çöküşlerinin yakınlaştığı anlamaına gelen nedenler olmakta kanımca.Bu kış nakitte kalmalı bence.

  • doğrudur dikkatli olmalı21 Ağustos 2015 15:13

    eylül-kasım arası beklenen büyük düzeltmeden önce borsada satıp nakde geçenler kurtulacak artık dikkatli olmalı küçük yatırımcılar tüm dünyada büyük bir düzeltme öncesinde ara nağme yükselişlerine kanmamalı.sonrası hızlı maldan çıkışlar olacaktır.

  • afrodit21 Ağustos 2015 11:38

    sa na ne