Ana SayfaPiyasaYatırımcı İş C ve Afyon Çimento’yu sordu---

Yatırımcı İş C ve Afyon Çimento’yu sordu

1 / 4
Yatırımcı İş C ve Afyon Çimento’yu sordu
30 Eylül 2014 - 14:37 www.borsagundem.com


FİYAT DÜŞÜŞÜNDEN İSTİFADE EDİN
Soru (1)
- İş C hisse senedini uzun vadeli takip edilecek hisseler arasında düşünebilir miyiz? Hisse hakkındaki yorumunuz nedir?

-Kurumsallaşmış bir yapıya sahip olan İş Bankası geçtiğimiz yıl kârını düşürdü. Bu yılın ilk altı ayında da gerilemenin devam ettiği görülüyor. Bu durum hissenin performansına olumsuz yönde yansıdı. Geçtiğimiz Mart ayında tabandan gelen çıkış ise Temmuz’dan itibaren yerini tekrar düşüşe bırakmış görünüyor. Ancak yaşanan gerilemenin yıl içinde test ettiği en düşük seviye olan 3,86 TL’nin altına kayması için özellikle yabancı satışlarının ağırlık kazanması gerekiyor.  Banka sektöründeki genel kâr düşüşüne rağmen yabancı yatırımcıların bu sektördeki paylarını belli bir seviyenin altına indirmedikleri gözleniyor.  İş Bankası’nda da yabancı yatırımcı, Ağustos ayındaki yüklü satışa rağmen yıl içinde paylarını arttırdı. Yılın ilk gününde yüzde 58,99 olan oranları 16 Eylül 2014 tarihinde yüzde 63,34’e çıktı. Hissedeki fiyat gerilemeleri uzun vadeli yatırım için değerlendirilebilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ulke30 Eylül 2014 22:44

    Bir Ülkenn Borsası bu kadr ucuz olabilir mi? Kim bu Zeynep Tumer? turkiyedeki butun kurumlardan ustun mu? bir yıldır çağrı yaptıramadılar kadına. Herkesi istediği gibi dize getiriyor yeni yeni oyunbazlıklar üreterek.

  • Yargıç30 Eylül 2014 22:39

    Spk bundan sonra muhafiyet başvurlarını dikkate almıyorum diyor ama Zeynep Tumer SPK ya ancak gidersin diyor! ben şirket birleştirip kervn özvarlığını 4 kat erittim yatırımcıyı soydum, kalan hisseleride yatırımcından en ucuza kaparım, devlet hukuk kural tanımam diyor!

  • Elvan30 Eylül 2014 20:50

    Spk Kervansaray patroniçesine yeter yatıkların! bari çağrı yap diyor ama Zeynep Tumer anca gidersiniz diyor:) Nasıl bir borsa bu?

  • Borhan30 Eylül 2014 20:48

    kervn da durum tamamen rezalet. borsa yı rezalethaneye dönüştren manipulatörler. son yılda sayısızca yatırımcı soyma işlemi yaptılar. ve hala yeni yeni dolaplar ceviriyorlar yatırımcının son meteliğinide elinden almak için.

  • mehmet30 Eylül 2014 16:31

    görüşlerinize saygı duyuyor ve dikkate alıyoruz. teşekkürler

  • mehmet30 Eylül 2014 16:31

    Avgyo ve Metro hisse senetlerini inceleyip haber yapabilirseniz memnun oluruz. AVGYO şirket ortağı AVTER hisse satabilirim dedi ama satmayacağı aşikar. Bu bir spekülasyon değilmi. Sırf silkeleme yapmak için ayak oyunları yapıyorlar ve SPK buna göz yumuyor.