E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırım Finansman'dan yatırım stratejileri semineri ---

Yatırım Finansman'dan yatırım stratejileri semineri

Yatırım Finansman'dan yatırım stratejileri semineri
06 Kasım 2017 - 16:23 borsagundem.com

Yatırım Finansman, yatırımcıları bilinçlendirmek üzere VİOP semineri düzenledi

Yatırım Finansman’ın, finansal okuryazarlığa destek kapsamında Borsa İstanbul iş birliğiyle ücretsiz düzenlediği “VİOP (Vadeli İşlem Opsiyon Piyasası)” semineri hafta sonu Borsa İstanbul’da gerçekleşti. Seminere, Sermaye Piyasası ile ilgilenen iş adamları, özel sektör firmalarının temsilcileri ve bireysel yatırımcılar ilgi gösterdi. Seminerde, Yatırım Finansman Türev Ürünler Müdürü Dr. Nuri Sevgen ve Türev Ürünler Uzmanı Ali Perşembe tarafından yatırımcılara, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nın işleyişi hakkında genel bilgiler verildi ve piyasa risklerine karşı Türev Ürünler ile yapılabilecek korunma stratejileri aktarıldı.

Dr. Nuri Sevgen, seminere ilişkin şunları söyledi: “Yatırım Finansman Menkul Değerler olarak kurulduğumuz günden bu yana farklı projelerimizle sermaye piyasalarının gelişimine katkı sağlamaya devam etmekteyiz. Finansal okuryazarlık kapsamında katılımcılara, hem farklı finansal enstrümanlar  hakkında bilgi vererek dalgalı piyasalarda korunma amaçlı stratejileri aktarıyoruz hem de yeni finansal enstrümanlarla alternatif yatırım olanakları sunuyoruz.” 

 

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)