E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYargıç Berman uyuklayan 2 jüriyi evine gönderdi---

Yargıç Berman uyuklayan 2 jüriyi evine gönderdi

Yargıç Berman uyuklayan 2 jüriyi evine gönderdi
02 Aralık 2017 - 04:03 borsagundem.com

Zarrab'ın ifade verdiği üçüncü günde jüri üyelerinden ikisinin uyuduğu görüldü. Yargıç Berman, uyuklayan 2 jüri üyesini evlerine gönderdi

New York'ta Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın sanık olarak yargılandığı davada, Reza Zarrab'ın tanık sıfatıyla ifade verdiği duruşmaların üçüncü gününde jüri rezaleti yaşandı. 

Zarrab'ın ifade verdiği sırada, jüri heyetindeki iki kişinin horlayarak uyudukları görüldü. 

NTV'nin New York muhabiri duruşmadaki jüri rezaletini şu tweetiyle paylaştı:



HAKİM EVLERİNE GÖNDERDİ.

Yargıç Berman duruşmada her iki tarafa da duruşmalarda uyukladığı görülen 8 ve 11 numaralı jüri üyelerinin evlerine gönderildiğini bildirdi. 8 numaralı kadın jüri üyesi duruşmalarda zaman zaman uyukladığı için 11 numaralı erkek jüri üyesi ise 'sürekli' uyuduğu için eve gönderildi.

Yargıç Berman, uyuklayan jüri üyesinin bundan sonraki duruşmalara katılmayacağını söyledi. Berman, "Bence salonda olan bitenleri izleyemeyen bir jüri üyesi görevini yerine getiremez" dedi. Jüri üyesinin iki gündür uyuduğunu söyleyen Berman, "Çok iyi bir adama benziyordu. Epey de derin uyudu, uyuklamak değildi" dedi. Uyuyan jüri üyesi daha önce de avukatların tepkisini çekmiş, avukatlardan birisi "Bu davada uyuyabiliyorsan her yerde uyuyabilirsin" sözleriyle jüri üyesini eleştirmişti.

11 numaralı erkek jüri üyesi haftabaşında yapılan jüri seçiminde hâkim Berman’ın, ‘Boş zamanlarınızda ne yaparsınız?' sorusuna ‘Uyurum’ karşılığını vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)