E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYanal: Son derece pozitifim---

Yanal: Son derece pozitifim

Yanal: Son derece pozitifim
15 Ekim 2017 - 20:17 borsagundem.com

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 6-1'lik mağlubiyetin ardından konuştu

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçında Trabzonspor sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'a 6-1 gibi tarihi bir skorla mağlup oldu. Bordo-mavililer, ilk 8 haftalar itibariyle 21 golle tarihinde en çok kalesinde gol gördüğü sezonu yaşıyor. Trabzon'da oynanan mücadelede ev sahibi Trabzonspor'un golünü 50. dakikada Abdülkadir Ömür atarken konuk ekip Teleset Mobilya Akhisarspor'a tarihi galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Serginho, 39. dakikada kendi kalesine Mustafa Akbaş, 45. dakikad aLarsson, 53. dakikada penaltıdan ve 64. dakikalarda Paulo Henrique kaydetti. Bu sonucun ardından Akhisar Belediyespor puanını 16'ya yükseltip ligde üçüncü sıraya yükselirken Trabzonspor 9 puanda kaldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, "Yönetimle birbirimize olan inancımız ve güvenimizde en ufak bir şüphe yok. Trabzonspor için alınması gereken en doğru karar neyse alınır. Ben zamana yayıldığında, doğru hamleler yapıldığında iyi şeyler yapılacağına inanıyorum. Bu konuda son derece pozitifim." dedi.

ERSUN YANAL'DAN İLK AÇIKLAMA

Maç sonrası konuşan Ersun Yanal'ın konuşmasından satır başları;

"Bu sonuç Trabzonspor'a ve oynamak istediğimiz takıma uygun değil"
"Biz büyük takımız. Büyük takım gibi oynamak ve böyle davranmak gerekiyor. Bunu yaparken de, gereğini getirmemiz gereken kurallar var"
"Yeni kurulan, takım olmaya çalışan bir takım. Bir sürece ve birlikteliğe ihtiyaç var. Saha içindeki dağınıklığın yarattığı sonuç ortada"
"Bunu düzeltmek gerekiyor. Bunu düzeltmek için de camia, yönetim, hoca... Ne gerekiyorsa, yapmak gerekiyor"
"Yönetimle birbirimize olan inancımız ve güvenimizde en ufak bir şüphe yok. Trabzonspor için alınması gereken en doğru karar neyse alınır"
"Trabzonspor 33-34 senedir problem yaşıyor demeyeyim, şampiyonluk yaşamıyor. Bu gerginlik her zaman var. Hep yarışın içinde olmak istiyor"
"33-34 senede 43 teknik direktör gelmiş, gitmiş. Oyuncular gelmiş, gitmiş. Maalesef Türkiye'de böyle sorunlar olunca, hemen sonuç alınması istenir"
"Hemen sonuç alınması isteği, maalesef ki maliyetlidir"
"Türk oyuncular tartışılırken, Trabzonspor'un vizyona çıkardığı oyuncular, Türk futbolunun önemli oyuncularından olacaktır"
"Ben zamana yayıldığında, doğru hamleler yapıldığında iyi şeyler yapılacağına inanıyorum. Bu konuda son derece pozitifim"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)