E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWilliams: Güçlü ABD ekonomisi istihdam yaratıyor---

Williams: Güçlü ABD ekonomisi istihdam yaratıyor

Williams: Güçlü ABD ekonomisi istihdam yaratıyor
19 Kasım 2018 - 20:50 borsagundem.com

New York Fed Başkanı John Williams, New York'taki konuşmasında,"ABD ekonomisi çok güçlü ve bu güçlü ekonomi istihdam yaratıyor" dedi

New York Fed Başkanı John Williams, New York Bronx'ta yaptığı konuşmada, "ABD ekonomisi çok güçlü ve bu güçlü ekonomi istihdam yaratıyor" dedi.

Bloomberg'de yer alan habere göre, güçlü işgücü piyasasının olanakları ve becerileri artırma konusunda bir fırsat olduğunu ve işverenlerin sıkı işgücü piyasasına uyum sağladıklarını belirten Williams, "Fed, küçük işletmelerin durumlarına ve krediye erşim olanaklarına fazlaca odaklandı" şeklinde konuştu.

Porto Riko ekonomisine yönelik görüşlerini açıklayan New York Fed Başkanı Williams, "Porto Riko ekonomisinde özellikle yaşanan Maria Kasırgası sonrası geriye gidiş sözkonusu ve Porto Riko ekonomisi uzun dönemde zorluklarla karşı karşıya" ifadesini kullandı.

Williams, "Fed, kesinlikle kademeli faiz patikasında ancak ihtiyaç olursa Fed faiz patikasını düzenleyebilir. Bizim hedefimiz ekonomiyi güçlü tutmak" şeklinde konuştu.

John Williams, Federal Açık Piyasa Komitesi'nde (FOMC) kalıcı oy hakkına sahip.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)