E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıWikiLeaks'in kurucusu: Bitcoin Wall Street'i bitirecek---

WikiLeaks'in kurucusu: Bitcoin Wall Street'i bitirecek

WikiLeaks'in kurucusu: Bitcoin Wall Street'i bitirecek
15 Aralık 2017 - 17:03 borsagundem.com

WikiLeaks'in yayıncısı Julian Assange bugün yaptığı açıklamalar ile bitcoine destek çıktı ve kripto paraların Wall Street'in gücü ile mücadele etmenin en iyi yolu olduğunu söyledi.

BORSAGUNDEM.COM

WikiLeaks'in yayıncısı Julian Assange bugün yaptığı açıklamalar ile bitcoine destek çıktı ve kripto paraların Wall Street'in gücü ile mücadele etmenin en iyi yolu olduğunu söyledi.

Assange, paylaştığı bir tweeetle "bitcoin Wall Street'in gerçek işgalidir" ifadlerini kullandı. "Wall Street'i İşgal" hareketi New York'un finans merkezinde 2011 yılında başlaması ve dünyanın diğer bölgelerine yayılarak, en zenginler ve en fakirler arasındaki uçurumun giderek artışına dikkat çekmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum17 Aralık 2017 21:26

    Bitcoin in dezavantajı, ülkemizde herhangi bir yasal güvencesinin olmaması, sanırım para otoritelerinin bu tip kripto paralarla ilgili acilen yasal düzenlemeye gitmeleri gerekecek, zira biz kabullenmekete zorlansak ta bitcoin kendisini kabul ettirecektir..

  • Sait15 Aralık 2017 21:25

    Bankadaki para cebindemidir?kredi kartı yenirmi?cripto parayı anlamakta zorlanıyorsunuz.şöyle anlatayım.motorlu araçlar icat olduktan sonra at a neden binmiyoruz?klasik para kullananlara ata binenler gibi bakacağız.yani ortadan kalkacak.size hak verdiğim tek nokta herseyde olduğu gibi başlangıçta inananlardan çok spekülatif olarak alanların fazla olması.bitcoin in yasaklanması düşüncesi otorite bağımlılığımızın bir neticesi.

  • varol15 Aralık 2017 17:41

    Amerika'ya ve Wall street'e karşı olanlar yorum yapmaya devam etsinler! Bitcoin sizce nedir ? Sanal bi rakkam değil midir ? Somut değeri nedir? elle tutulur mu ? cebinizdemidir ? Cebinizde Altın olsa birgün aç kaldığızda bozdurup yersiniz ! Geçmişteki birçok örneklere göre bir gün Bitcoin'un varlığı bi şekilde yasaklansın veya sırra kadem bassın, ne yapacaksız ? Kime hesap soracaksınız ? Emeksiz hemen zengin olmak isteyenlere bol şanslar...