E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street'te yeni rekor---

Wall Street'te yeni rekor

Wall Street'te yeni rekor
13 Aralık 2017 - 00:03 borsagundem.com

ABD hisse senedi piyasalarında bugün bankacılık ve finans hisselerine gelen alımlar Dow Jones ve S&P endekslerini yeni bir rekor kapanışa taşıdı.

BORSAGUNDEM.COM

Vergi reformu tasarısı konusunda yaşanan olumlu gelişmeler, bankacılık sektörü hisselerinin son haftalarda yukarı yönlü bir seyir izlemesinde etkili oldu. Hazine tahvillerinin faizlerinde yaşanan artış, bankalarının karının da artması anlamına geldiği için finans sektörü hisseleri Fed'in yarın açıklayacağı faiz kararı öncesinde yükselişe geçti.

U.S. Bank Private Wealth Management'ın portföy yöneticisi Eric Weigand, "Bu aşamada her şey Fed'in açıklamalarına yönelmiş durumda. Piyasalar Fed'in faiz kararının ardından Janet Yellen FOMC sonrası yapacağı son konuşmasını bekliyor. Bu konuşmadan Fed'in ilerleyen dönelerdeki politikalarına ve Vergi tasarısı sonrası bu poltikalarda yapılabilecek revizyonlara odaklanmış durumda." ifadelerini kullanıyor.

Bu gelişmelerin ardından Dow Jones Sanayi endeksi 118.57 puan ve yüzde 0.49 yükselişle 24504.60, S&P 500 endeksi 4.15 puan yükselişle 2664.14 ve Nasdaq Bileşik endeksi 12.76 puan düşüşle 6,862.32 puandan günü tamamladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)