E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaWall Street yükseliyor ---

Wall Street yükseliyor

Wall Street yükseliyor
21 Kasım 2017 - 19:09 borsagundem.com

ABD hisse senetleri güne yukarı yönlü bir seyir izleyerek başladı. Teknoloji sektörü öncülüğünde başlayarak genele yayılan yükseliş Nasdaq Bileşik endeksini yeni bir gün içi rekor seviyeye taşıdı.

BORSAGUNDEM.COM

ABD hisse senetleri güne yukarı yönlü bir seyir izleyerek başladı. Teknoloji sektörü öncülüğünde başlayarak genele yayılan yükseliş sonrasında Nasdaq Bileşik endeksi yüzde 1'e yaklaşan bir yükselişle yeni bir gün içi rekor seviyeyi test etti. Teknoloji sektörünün Facebook, Amazon, Netflix ve Alphabet gibi hisseleri ve bioteknoloji sektörü hisseleri yukarı yönlü bir seyir izledi.

S&P 500 endeksi de yüzde 0.7 artışı ile yeni bir gün içi rekor sveiyeyi gördü, enformasyon teknolojileri sektörü endeks kapsamında en çok değer kazanan sektör oldu.

Dow Jones Sanati endeksi 150 puanlık yükseliş yaşarken, endeks kapsamındaki 30 hissenin yükselişine Microsoıft ve Apple hisseleri öncülük etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)