E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporVolkan tekrardan kadroya alınacak mı?---

Volkan tekrardan kadroya alınacak mı?

Volkan tekrardan kadroya alınacak mı?
14 Kasım 2018 - 19:18 borsagundem.com

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Volkan'ın durumu netleşiyor

Türkiye'nin en başarılı kalecilerinden Volkan'ı kadro dışı bırakan Fenerbahçe teknik heyeti Volkan'la ilgili olumlu düşünceye sahip değil.

İşte Kameni ve Volkan Demirel'e dair de detayların yer aldığı son gelişmeler...

Sezon başında yabancı kontenjanında yer açmak için 28 kişilik kadroya dahil edilmeyen Carlos Kameni, geri dönmeye hazırlanıyor...

Yönetim, kadroya alınmamasına rağmen, A takımla idman yapan ve hâlâ millî takımdaki yerini koruyan Kamerunlu file bekçisinin özveni ve disiplinini ödüllendirme kararı aldı.

Kameni’nin performansından memnun olan Erwin Koeman’ın da bu kararda etkisi büyük. Büyük bir sürpriz olmadığı takdirde, yıllık 2 milyon euro maaş alan Kameni, ikinci yarıda kadroda yer alacak.

Sezona Fenerbahçe kaptanı olarak başlayan, ancak yardımcı hoca olduğu dönemde Koeman ile tartışan ve Başkan vekili Semih Özsoy’la girdiği diyalog sonrası da kadro dışı bırakılan Volkan Demirel için ise tam tersi bir süreç söz konusu.

“Gerekirse özür dilerim” diyen Volkan’a yönetimden henüz bir cevap gelmiş değil. Çalışmalarını Dereağzı’nda sürdüren tecrübeli file bekçisi için af umutları günden güne eriyor.

Volkan’ın bekleme sürecinde sportif direktör Damien Comolli ile Koeman’ın etkisi olduğu biliniyor. Bu ikili kaptanın Samandıra’ya dönmesine sıcak bakmıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)